bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 عنوان بچه تا چندسال حرف نزنه اوکیه؟ 110 بازدید | 16 پست الان داداشم دو سال و نیمه کلمه میگه ولی اصلا جمله نمیگه با لال بازی و کلمه های دست و پا شکسته منظورشو میرسونه نرماله؟ دیر نیست؟ دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜 1401/05/03 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم_تو عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8950 عزیزم بهتره ببری پیش گفتار درمانگر بنظرم 2 سال نیم حداقل باید چند جمله بگه
delnaz111 عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 2406 بچه منم همینجور بود بردمش گفتار درمانی گفت تاخیر دارهتا الان ۳/۵سالگی حرف قشنگ حرف نمیزد
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26698 بنده ۳سالگی به زبون اومدم😁😁ولی خیلی زود جمله هم گفتم برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 عزیزم بهتره ببری پیش گفتار درمانگر بنظرم 2 سال نیم حداقل باید چند جمله بگه جمله درست و حسابی نمیگه مثلا میخواد بگه بابا رفته حموم میگه بابا اب به در این حده دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 بچه منم همینجور بود بردمش گفتار درمانی گفت تاخیر داره تا الان ۳/۵سالگی حرف قشنگ حرف نمیزد چند سالگی بردینش ؟ دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 بنده ۳سالگی به زبون اومدم😁😁 ولی خیلی زود جمله هم گفتم خودم یک سال و خورده ای بودم شروع کردم این داداشم به خودم که نرفته 😄 دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
maryam960maryam عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1045 باهاش سعی کنید تمرین کنید حرف بزنه محبور شه حرف بزنه گفتار درمانی هم ببرید خیلی خوبه خواهر من از ۲سال کلمات کامل میگفت مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
delnaz111 عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 2406 بچه داداشم ۱/۵سالش بود بچه من ۲/۵ در حد همون کوچیکه حرف میزد بعد من فهمیدم یه اشکالی هس
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 باهاش سعی کنید تمرین کنید حرف بزنه محبور شه حرف بزنه گفتار درمانی هم ببرید خیلی خوبه خواهر من از ۲سا ... بعد یچیزی داداشم اصلا یجا بند نمیشه که بشینی باهاش حرف بزنی یا یچیزی بهش یاد بدی همش درگیر شیطونیه حواسش به حرف نیست اونجا میتونن بهش یاد بدن؟😐 دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26698 خودم یک سال و خورده ای بودم شروع کردم این داداشم به خودم که نرفته 😄 من در این باره اطلاعاتی ندارمولی خب خودم ۳سالگی حرف زدناتفاقا خانوادم زیاد نگران نبودنمامانم میگفت چون خیلی تپل و سفید و بامزه بودی همه محو این ویژگیهات بودن نه تکلمتولی خب در اصل دیر زبون اومدمچون خواهرزادهام ۱سال خوردهای کلمه میگفتن برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 درست میشه با گفتار درمانی ؟ دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 من در این باره اطلاعاتی ندارم ولی خب خودم ۳سالگی حرف زدن اتفاقا خانوادم زیاد نگران نبودن مامانم م ... این خیلییی شیطونه اصن فکره حرف زدن نیست فقط فکره شیطونیهبرا همین میگم شاید خودش درست شه دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26698 این خیلییی شیطونه اصن فکره حرف زدن نیست فقط فکره شیطونیه برا همین میگم شاید خودش درست ... انشالله که چیزی نیست برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی