2777
2789
عنوان

خانواده متوقع

250 بازدید | 10 پست

یکی آز فامیلامون هست که دو تا پسر داره،یکی 34 سال و اون یکی 21 سال!این دو تا پسر هر کدوم نه دانشگاه رفتن و درس خوندن،نه سربازی رفتن،نه شغلی دارن و نه حتی بیمه ای که براشون رد بشه،کار هردوشون علافی و خوش گذرونی با رفیقاشونه،همین!اون کوچیکه هم که نوبره،شب تا صبح بیداره تو فضای مجازی ول می چرخه،صبح میخوابه تا ظهر و بعدش هم که شروع می کنه علافی و ول چرخیدن با داداش بزرگش!اون بزرگه هم که هیچی،پول سیگارش هم با این سن و سال از مامانش می گیره،بعد مادرش با اعتماد به نفس تمام خواسته برای بزرگه بره خواستگاری دختر خواهرش که پسره قبول نکرده و گفته این به درد من نمیخوره!!!!از این وقیح تر و پررو تر نمیشه،یکی نیست بهش بگه آخه تو به چیت مینازی پسر؟به تحصیلاتت،به درآمد عالیت؟به این که حتی یک جمله انگلیسی رو نمیتونی ترجمه کنی؟؟به چی؟؟

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب

متاسفانه ازاون طرز فکرهای احمقانه که میگن اگه زن بگیره درست میشه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میخواستن از تو خواستگاری کنن که بهت برخورده؟؟؟

از من؟؟عمرا!ولی این که پسرا این قدر میتونن پررو باشن برام خیلی زور داره!

متاسفانه ازاون طرز فکرهای احمقانه که میگن اگه زن بگیره درست میشه

دقیقا!خود من بارها با هر دو تا این پسرا صحبت کردم،مامانم همین طور!من گفتم تا کِی میخواید این جور زندگی کنید؟آخرش که چی؟ولی افاقه نکرده،پسر بزرگه فقط دو تا چیز براش مهمه علافی و خوشگذرونی شکمش!آقا تو سن 34 سالگی نزدیک 45 کیلو اضافه وزن داره،چرا،چون عشق فست فوده،عشق خوردن سس مایونزه!

خب حرف درستی زده اون دختره بدردش نمیخورده یه دختر لنگه خودش بدردش میخوره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من یه خواستگار اینجوری داشتم فقط پسره یه فوق لیسانس دانشگاه پیام نور داشت همین مادرش فردا زنگ زد گفت ...

فدای سرت،باز این حداقل ارشد خونده بود،حالا پیام نور،این که دیپلمش هم با 1000 بدبختی و معدل خیلی پایین گرففته

تو زندگی مردم هم دخالت میکنین 

اولا که مردم نیستن و فامیل نزدیکمونن و از روی دلسوزی ما تا حالا نصیحتشون کردیم،ولی از الان به بعد میگم به درک گور سیاه،بزار هر کاری میخوان کنن

خب حرف درستی زده اون دختره بدردش نمیخورده یه دختر لنگه خودش بدردش میخوره

آخه کدوم دخری حاضره با همچین پسری ازدواج گنه؟