2777
2789
ان شا الله عزیزم یه دوقلو خوشگل به دنیامیاری

الهی..خدا از دهنت بشنوه🥺

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه دوست ندارم دوبارزایمان کنم ودوست دارم ازهردوجنس داشته باشم الان یه دختردارم همیشه میگم کاش دوق ...

اره منم دوقلو باردارم خیلی دوست دارم دخترو پسر باشن 

چونکه دوست ندارم دوبارزایمان کنم ودوست دارم ازهردوجنس داشته باشم الان یه دختردارم همیشه میگم کاش دوق ...

همسان و ناهمسان به این معنی نیس که از دوجنس باشن.همسان یعنی قیافه هاشون شکل هم میشه و جفتشون تو یه کیسه هستن ولی ناهمسان جدا و با قیافه متفاوت

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
بچه نداری گلم؟

نه...فعلا مجردم😅😅

ولی بشدت عاااشق بچم🥺🥺

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
اخی عزیزم منم ازبچگی میگفتم دوقلو دختر پسر میخام الان دوقلو باردارم ولی نمیدونم جنسیتشون چیه

انشاالله جنسیتشون هرچی که هست فقط سالم و صالح باشن💖💖

انشاالله دوران خوبی رو بگذرونی عزیزم و زایمان راحتی هم داشته باشی💖