2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد ماشین رو ب نام مادرش بزنه خانما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 42 پست
با زبون نرم بگو عزیزم ماشینو تو خریدی. قرار بود ب نام من بزنی. مادرتم چیزی گفت بگو ب نام خودمه( ینی ...

وایی چ راحت حرف میزنی بگم بچه ننه ای دیگ ینی طلاق کلی فوشو دعوا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من الان شما هر کاری کنی اون بر نمیگیرده به نام شما بزنه فقط بهش زنگ بزن بگو اگه هنوز انقدر بچه ...

فقط میتونن س.   س بکنن بیشورا از دستش کفریمممممم من اصلا این چیزارو نمیتونم تحمل کنم دارم دق میکنم

ی هفتع ب عروسی ابجیم فوت شد همه چی برگشت و قراره ی ماه دیگ عروسی باشه 

خب بداهمینه که نمیخاد بزنه معمولا مردا توعقد اینجورین حالا بعد درست میشه مخصوصا اگه بچه داشته باشید

چ فرقی میکنه مثلا؟ ب نام شما یا ب نام مادرش؟ حالا کلی خونه و ماشین و زمین و ب نام منه من میخوام با ...

عزیزم ب ماشینو زمین نیس 

ولی اینگ میگ مادرم اینو میگ من خیلی بم برمیخوره خب ینی چی تا اخر عمرش باید مادرش براش تصمیم بگیره

خب بداهمینه که نمیخاد بزنه معمولا مردا توعقد اینجورین حالا بعد درست میشه مخصوصا اگه بچه داشته باشید

اگ ببینم اینجوری چ کارمه ک بچه داشته باشم اونم مث پدرش باشه

بهش بگو اگر خدایی نکردا خدا اون روز رو نیاره مادرش که مثل مادر خودت میمونه چیزیش بشه تمام خواهر و بردارها تو اون ماشین حق پیدا می کنن پس بهتره به نام شریک زندگیش بزنه .بگو به همه بگه پشیمون شده و نمیخوات قرعه کشی ثبت نام کنه و ماشین رو به نام خودش گرفته

عزیزم ب ماشینو زمین نیس  ولی اینگ میگ مادرم اینو میگ من خیلی بم برمیخوره خب ینی چی تا اخر عمرش ...

ن عزیزم حق داری 

ولی با سیاست رفتار کن

ببین با دعوا و جیغ و داد نمیشه کاری رو پیش ببری 

اتفاقا ازش حمایت کن 

بگو باشه عزیزم هرطور مایلی ولی خوشحال میشدم اگه ماشین رو ب نامم میزدی و ب کسی هم چیزی نمیگفتی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
بهش بگو اگر خدایی نکردا خدا اون روز رو نیاره مادرش که مثل مادر خودت میمونه چیزیش بشه تمام خواهر و بر ...

کسی هنوز نمیدونه میخاد ماشین بگیره یا هر چی  میگ ب نام مادرم میزنم

ن عزیزم حق داری  ولی با سیاست رفتار کن ببین با دعوا و جیغ و داد نمیشه کاری رو پیش ببری  ...

میگ درکم کن 

اصلا این چیزا حالیش نیس واییی خدا اصلا دوس ندارم ی زمانی هنچین شوهری کنم ک نتونه جلو مامانش وایسه

بگو پس بنام من بزن قبلا یکی همین موضوع داشت بزنه بنام خودت بهتره من دیدم چه برسر اون زن اومد

نمیدونم شاید مادرش گفته نزن اخه قرار بود بزنه 

چون هر چی بگه اونه حالا چیشد عوض شد نمیدونم