2777
2789
عنوان

آشپزای با تجربه ادویه ورب قیمه

197 بازدید | 10 پست

سلام خانم های با تجربه میشه لطفا بگین برای خوش رنگ شدن و کدر نشدن خورشت قیمه از چه رب و ادویه ای استفاده میکنید ک خورشت قیمه خوشرنگ تر بشه؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رب با روغن همیشه سرخ کن گوجه رنده شده و ادویه هم دارچین زردچوبه فلفل قرمز و خیلی  کم لیمو سیاه ارده و دنبه بریز به مدت زیاد بزار بپزه جا بیفته

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

برای قیمه من زرد چوبه به گوشت میزنم بعدم از چوب دارچین استفاده میکنم که فقط عطرش بمونه داخلش. برای ترش هم یه کوچولو اب لیمو میزنم .از لیمو و پودرش تو قیمه خوشم نمیاد. رب هم اندازه بزن بنظر من رب گوجه خیلی نمیخواد یه قاشق پر تو روغن سرخ بشه برا چهار نفر کافی. بعدم اگه زعفرون آخر کار بهش بزنی که دیگه میشه هیاتی

رب و زردچوبه رو با روغن تفت بده که رنگش و آراد کنه اینطوری خوش رنگ میشه رب چین جین خیلی خوبه 

برا ادویه من از فلفل سیاه وقرمز

پودر دارچین 

پودر زنجبیل

زعفران 

پودرهل

گلاب وابلیمو استفاده میکنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792