2777
2789
عنوان

درد دل ❤

49 بازدید | 3 پست

اگه دوس داشتین بخونین 

انقد از بچگی تا الانم خونوادم مخصوصا مامانم ازم ایراد گرفتن همیشه و همیشه جو خونمون متشنج بوده که الانم که ازدواج کردم تحمل کوچکترین بحث و ناراحتی رو ندارم 

انقد همین مامانم جلو شوهرم منو خورد کرده و ازم ایراد گرفته که دیگه شوهرمم منو جدی نمیگیره خیلی خستم از همه چی 

همش میگم کاش میشد نه خونواده ای بود نه شوهری 

من تو جمع دوستام که میرم انقد ازم تعریف میکنن همه جوره و میگن قدر خودتو نمیدونی ولی اعتماد به نفسم تو این چندسال بشدت ضربه دیده 

خواهرشوهرم هیچی بلد نبست هیییچی 

هیچ کاریم نمیکنه حتی آب هم باید ببری در اتاقش یه وقت از تشنگی نمیره ولی مامانش هرجا میشینه یجوری ازش تعریف میکنه فکر میکنی بهتر ازین دختز وجود نداره اما مامان من اینجوریه 😔😔😔

گلی امروز یه برنامه دیدم درباره همین جدی گرفتن هم بود

شما خودت دست به کار شو

به جدی نگرفتن بقیه کار نداشته باش

به سرکوفت ها کار نداشته باش

برای  رسیدن به خوش بختی همه مشکلاتی از این بدتر بین راهشونه

شاید به ظاهر فکر کنی بقیه راحتن

ولی همه مشکل دارن چه بسا بدتر از این

تو هرر شرایطی که باشی هر شرایطی

میتونی خودتو دوباره از نو بسازی

بشین کتاب خوب بخون

خودتو پیدا کن

یه هنر پیدا کن

کتاب های انگیزشی بخون

و یا با شخصی هایی  که اعتماد به نفسشون بالاست ارتباط برقرار کن

شخصیت های برجسه و هنری با اعتماد به نفس بالا رو دنبال کن

/من خودم هم قبلا اعتماد به نفس نداشتم سرکوفت خانوادم همیشه همرام بود ولی با یه خواننده با اعتماد به نفس فوق العاده اشنا شدم عجیب اعتماد به نفس پیدا کردم/

بعد چشم باز میکنی میبینی موفقی

دیگه اگه هم بخوان باز نمیتونن جدیت نگیرن...........

لطفا لطفا لطفا اگه یه درصد دوست داری از این وضع در بیای بشین به حرفام فکر کن

در کنار زندگیت تصمیم بگیر برای خودت

گلی امروز یه برنامه دیدم درباره همین جدی گرفتن هم بود شما خودت دست به کار شو به جدی نگرفتن بقیه کا ...

عزیزدلم مرسی که اومدی ❤❤

اره واقعا 

باید مستقل شم یه مدت تمام تمرکزمو بذارم رو خودم 

هیچکس بیشتر از خودم حواسش بهم نیست

باید صبور باشم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.