2777
2789

یه چرت و پرت میگی دل صد نفر میشکنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه یه ادم بی خودی و بی فکر یه حرفی میزنه چندتا ادم عاقل و با فکر رو ناراحت میکنه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

خودم فهمیدم یعنی میگه با حرف یه ادم کم عقل تو یه جمع دل هزار نفر میتونه برننجه 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
یه چرت و پرت میگی دل صد نفر میشکنه

چقد زور زدم ادبی و محترمانه بنویسم و واقعا چقد قشنگ و واضح و راحت منظورو رسوندی

حقیقتا ک زندگی رو سخت و اسون گرفتن همینجا مشخص میشه😂😂😂دمت گرم حال کردم😂🌺

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
میگه یه ادم بی خودی و بی فکر یه حرفی میزنه چندتا ادم عاقل و با فکر رو ناراحت میکنه

سلام عزیزم حالتون خوبه 

کاربریتون رو دیدم یه لحظه ذوق کردم یادتون افتادم گفتم جویای احوالتون بشم اگه منو به خاطر داشته باشین

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
سلام عزیزم حالتون خوبه  کاربریتون رو دیدم یه لحظه ذوق کردم یادتون افتادم اگه منو به خاطر داشته ...

قربونتون 

نشونی میدین منم یادم بیاد؟

متاسفانه خاطرم نیس

قربونتون  نشونی میدین منم یادم بیاد؟ متاسفانه خاطرم نیس

اینقدر این روزا ذهنم درگیره خودمم دارم فکر میکنم با کدوم کاربریم باهاتون حرف زدم😅 این کاربری دوممه عزیزم قبلی fatemeh_1384 بود از امضاتون خیلی خوشم اومد به خاطرم موندین:)

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
اینقدر این روزا ذهنم درگیره خودمم دارم فکر میکنم با کدوم کاربریم باهاتون حرف زدم😅 این کاربری دوممه ...

عزیزدلمممممممممم

اون کاربریت رو یادمه خوبم یادمه

هر جا منو مدیدی واسم کلی دعا میکردی

منم هرجا اسمتونو دیدم برا حاجتتون دعا و صلوات فرستادم

جز مهربونترین های سایت هستین🫀🫀