2777
2789

الان خوبه؟ پسرم از رو مبل افتاد خیلی نگرانم.

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه گلم نگران نباش

واقعا

الان داره شیر میخوره ینی مشکلی پیش نیومده

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
بچه چهار ماهه رو آدم میذاره رو مبل آخه

دخترم گذاشته بود من دستم بند بود😭😭

اره ماله من نزدیک سه ماهش بود بمیرم براش تازه رو مبلم نبود بلندتر کرده بودم جاشو افتاد رو سرامیک نیم ساعت گریه کرد شیر دادم با گریه خورد بعد بردیمش بیمارستان گفتن چیزی نیست اگه بالا آورد بیارش الان خوابیده پس خوبه

بچه ی منم چند بار افتاده چیزی نشده خدا را شکر

خدارو شکر ک چیزیش نشده

چند وقتش بوده ک افتاده