zemestooni99 مدیر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3067 عنوان مصرف راکوتان | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 17 پست کسی راکوتان مصرف کرده؟ریزش مو میاره؟باید هفته ای سه بار به مدت دوماه بخورمنمیدونم چرا حس میکنم ریزش موم رو بیشتر شده😭 1401/05/02 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 جوش ولک داشتید؟ الان بهتر شدید؟ لک نه ولی جوش اره داشتمپوستمم شدیدا چرب بودماه اول جوشام کمتر شد از ماه دوم سوم دیگ کلا جوش نزدم مگ اینکه یکی دوتا ریز موقع پریودیپوستمم چرب نیس دیگه و لطیف و شفاف تر شده سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 روزی یکی مصرف میکنی؟ریزش مو نگرفتی؟ من البته ریزش مو داشتم حس میکنم الان شدید تر شده سه ماه اول روزی یکی مصرف میکردمماه اول شدیییدا موهام خشک شد و شوره زد سرمریزش مو هم خودم داشتم یکمولی از بعد ماه اول شوره و اینام رفتنشدیدترین عوارضش واسه همون ماه اول بود سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
ندا0 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 3301 لک نه ولی جوش اره داشتم پوستمم شدیدا چرب بود ماه اول جوشام کمتر شد از ماه دوم سوم دیگ کلا جوش نزدم ... اهاا مرسی عزیزم ❤️❤️❤️ الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱