2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد اسم گل دخترم صادقانه بیان کنید ممنون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوشگله به نظر من از اون اسم هاس که همیشه مده . بعضی از این اسم های جدید اونقدر زیاد شدن ادم زده میشه
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
خانوما اگه نگران قدیمی شدن هستین که مطمئن باشین اسمایی که الان برای بچه ها میزارن خیلی زودتر از مد میفته و قدیمی میشه، بعضی اسما هستن که همیشه قشنگن ولی اسمای اجق وجق مطمئنن دورش تموم بشه مثل لباس از مد افتاده بیشتر تو ذوق میزنه
دلارام رو دوست دارم
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
پسرعموی من کلی گشت اسم تک رو پسرش بذاره آخرش گذاشت رادین اون موقع هیچکس همچین اسمی رو نشنیده بود خودش و زنش کلی ذوق میکردن که اسم خاص و تک رو پسرشون گذاشتن ولی الااااان از هر سه تا پسر بچه یکیشون اسمش رادینه اسمای جدید اینجوریه یه دفعه زیاد و ببخشید خز میشه
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
خیلى قشنگ و با معنا ست اصلا قدیمى و جدید معنا نداره وقتى میگیم اسمى قشنگه دیگه گفتن اینکه دمده شده بى معناست چون اسمى دمده میشه که یا معناى درست و حسابى نداره و یا تلفظ قشنگى نداره و همه پسند نیست