دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 عنوان یه مشکلی برام پیش اومده میشه برای حل شدن مشکلم 132 بازدید | 20 پست یه صلوات برام بفرسین💔😔هر کی فرستاد لایک کنهدورتون بگردم دعا کنید حل بشه ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ 1401/05/02 | 15:13 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفرین_ابدی عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 4869 حل میشهخدابزرگه❤ کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 حل میشه خدابزرگه❤ دورت بگردم ک قلبت بزرگه ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 ان شاالله به حق امام زمان دل شاد و حاجت روا بشی دورت بگردم امام زمان نگهدارت باشه❤ ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
نفرین_ابدی عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 4869 دورت بگردم ک قلبت بزرگه عزیزی ان شاالله همیشه سالم باشینترس حل میشه❤ کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 عزیزی ان شاالله همیشه سالم باشی نترس حل میشه❤ دلم گرم شد ب حرفت❤🌹 ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
نفرین_ابدی عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 4869 دلم گرم شد ب حرفت❤🌹 دلت گرم باشه به خداما آدما هیچی نیست حرفامون اگه یه وقت یکی بهت گفت حل نمیشه با تو نمیتونی غصه حرفاشو نخورچون خدا قول داده که غم از دل بنده اش ببره😊❤ کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 دلت گرم باشه به خدا ما آدما هیچی نیست حرفامون اگه یه وقت یکی بهت گفت حل نمیشه با تو نمیتونی& ... چقد خوبین شمابرام دعا کن تا غروب حل بشه💔دلم خیلییی گرفتهکسیو ندارم جایی ندارمخدا منو نمیبینهداغونمروحم خستسمغزم درد میکنهدلم میخاد بمیرم فقط ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
نفرین_ابدی عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 4869 چقد خوبین شما برام دعا کن تا غروب حل بشه💔دلم خیلییی گرفته کسیو ندارم جایی ندارم خدا منو نمیبینه ... این حرفارو نزن۱۰۰ تا حمد نذر حضرت ام البنین کن عزیزم مشکلت حل میشه💕خبرشو بهم بده❤❤ کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 این حرفارو نزن ۱۰۰ تا حمد نذر حضرت ام البنین کن عزیزم مشکلت حل میشه💕 خبرشو بهم بده❤❤ چشم الان میخونماین خانم ب حق عباسش مشکلمو حل کنهحتما خبر میدم فردا❤ ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
نازگل۹۹۹۹ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 3020 دورت بگردم امام زمان نگهدارت باشه❤ فدات عزیزممم دلت شاد الهی میشه واسه سلامتی شوهرم و اینکه سایه اش همیشه بالاسرمون باشه دعا کنی 🥺🙏منم واست صلوات میفرستم
نفرین_ابدی عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 4869 چشم الان میخونم این خانم ب حق عباسش مشکلمو حل کنه حتما خبر میدم فردا❤ من از جایی شنیدمکه سفارش کردناونایی که عجولن و سریع میخوان حاجت روا بشن و مشکلشون حل بشه باید متوسل بشن به حضرت ام البنین😊❤ کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
نازگل۹۹۹۹ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 3020 چقد خوبین شما برام دعا کن تا غروب حل بشه💔دلم خیلییی گرفته کسیو ندارم جایی ندارم خدا منو نمیبینه ... الهی به حق ناامیدی حضرت عباس امیدوار بشی و دل شاد بشی درکت میکنم🥺🥺🙏دلت ک شاد شد مشکلت حل شد ان شاالله😍منو فراموش نکنی دعام کن
دلگیرم۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1701 فدات عزیزممم دلت شاد الهی میشه واسه سلامتی شوهرم و اینکه سایه اش همیشه بالاسرمون باشه دعا کنی ... انشالله تنش سالم باشه براتون صدتا صلوات میفرستم الان❤ ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ