2777
2789

بچه ها خیاط دوخت لباسمو حواسش نلوده خودکاری شده بود دامن لباسم 

خیلی هم جاش بده رو شکممه قشنگ معلومه خودکارو با لکه بر پاک کردم ولی لکه های اب خشک شده مونده رو ساتن 

کسی میذونه راهکاری چیزی؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

بردم خشکشویی گفت بایذ کل لباسشسته شه ولی بالاتنه لباسم سنگ دوزیه میترسم بریزه 

خود خشکشوی هم گف ریسکه بالاتنشو نمیتونم بگم هیچی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردم خشکشویی گفت بایذ کل لباسشسته شه ولی بالاتنه لباسم سنگ دوزیه میترسم بریزه 

سنگا دوخته شده باشن‌که نمیریزه

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

نباید اصلا تحویل میگرفتی. میگفتی خودت خرابش کردی خودتم درستش کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
هیچ راهی نداره مگه اینکه کاملللل بشوریش😢😢

کانل بشورم وقتی خشک شه بعنی لک اب نمیمونه؟

سنگا دوخته شده باشن‌که نمیریزه

دوخته ک هستن 

ولی میگ از نویی لباس کم میشع

لباس را جایی که لکه داره پهن کن روی میز اتو آب اسپری کن روش و اطرافش سریعا اتو بخار بذار روش حواس ...

میزه بنظرت لکه اب؟

کانل بشورم وقتی خشک شه بعنی لک اب نمیمونه؟

نه. خیالت راحت. ببین اول توی طشت یککککممم مایع لباس شویی بهتره تیره باشه با آب حل کن بعد لباستو کامل بذار توی طشت.نمیخواد بسابی یا چنگ بزنی. چند بار لباس رو دربیار آب رو عوض کن تا دیگه مایع لباسشویی نمونه توش. بعد بذارش توی چوب لباسی از جایی عمودی آویزون کن تا کامل خشک بشه.

منم اینکاروکردم

امضا🤔