zahraaa_j مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 194 عنوان خانم ها تورو خدابیاین... 57 بازدید | 8 پست من قبلااینطوری نبودم الان یه ساله اینطوری شدم چندماه پشت سرهم توتاریخش پریودمیشم یهویه ماه اصلاپریودنمیشم بنظرتون چی بخورم که پریودبشم ممکنه کیس داشته باشم تجربه دارین ممنون میشم بگین بهم توحاملگیم تاثیرمیزاره لطفاکمکم کنید.... قشنگی آدماتودل هاشونه ،نه صورت هاشون💕خدایاحال دل همه ی بنده هاتوخودت خوب کن💕 1401/05/02 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaa_j مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 194 احتمالا تنبلی تخمدان داری بنظرت چندسال داروبخورم خوب میشم چون فعلاقصدبارداری ایناندارم قشنگی آدماتودل هاشونه ،نه صورت هاشون💕خدایاحال دل همه ی بنده هاتوخودت خوب کن💕
zahraaa_j مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 194 چرا قسم میدی عزیزم هرکی خواست میاد دیگه بخداخیلی اعصابم بهم ریخته قبلااصلااینطوری نبودم یهواینطوری شدم کلاقاطی کردم قشنگی آدماتودل هاشونه ،نه صورت هاشون💕خدایاحال دل همه ی بنده هاتوخودت خوب کن💕
manisam عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6806 بنظرت چندسال داروبخورم خوب میشم چون فعلاقصدبارداری ایناندارم با نظر من شما مداوا نمیشی برو ازمایش بده با سونو و برو دکتر شاید یه ماه دارو درمانت کنه شایدم خوردن یه بسته ال دی اینا رو دکتر تشخیص میده 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
zahraaa_j مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 194 با نظر من شما مداوا نمیشی برو ازمایش بده با سونو و برو دکتر شاید یه ماه دارو درمانت کنه شایدم خوردن ... مرسی ممنون قشنگی آدماتودل هاشونه ،نه صورت هاشون💕خدایاحال دل همه ی بنده هاتوخودت خوب کن💕
بالشتی عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8088 بخداخیلی اعصابم بهم ریخته قبلااصلااینطوری نبودم یهواینطوری شدم کلاقاطی کردم برو سونو شاید کیست داری
zahraaa_j مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 194 برو سونو شاید کیست داری حتمامیرم قشنگی آدماتودل هاشونه ،نه صورت هاشون💕خدایاحال دل همه ی بنده هاتوخودت خوب کن💕