اگه حاضر هم نیست بازم عکسشو بذارین.تنبلی هم نکنین عزیزای من
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
[QUOTE=245853346]هنوز شروع نکردم میخایم کشک بخوریم [/QUOTE مگه غذاست؟؟
اره ...کشک رو میکس میکنم کمی آب اضاف میکنم وبعد با پیاز داغ و نعنا داغ و گردو و کنجد تفت داده شده و خیار سبز ریز خورد شده و سبزی تلیت میکنیم جاتون خالی بعد از چند روز پختنی تو این هوا عالیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه با منی آره گلم شکر خدا و الان کوچولوم ۱۰ ماهست
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
آره منم درست میکنم البته سالی یه بار بچه هام نمیخورن ولی خوشمزه است
وای دخترم خیلی دوس داره البته برا عصر چون زود گرسنه میشیم معمولا ی عصرونه در حد جوجه و سیب زمینی سرخ کرده میزارم ولی روزهای دیگه شام خیلی خیلی سبک میخوریم
امروز روز قیمه بوده ظاهرا.کشکم خوبه اما ما یهجور دیگه درست میکنیم.کشک رو با آب رقیق میکنیم بعد پیاز داغ و سیر و گوجه و فلفل دلمه هم نگینی میکنیم و سرخ میکنیم بعدم گردو و نعنا و ادویه میزنیم و کشک رو اضافه میکنیم.خییییلی خوشمزه میشه