2777
2789
عنوان

عکس ناهارتون رو بذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 30 پست
[QUOTE=245853346]هنوز شروع نکردم میخایم کشک بخوریم [/QUOTE مگه غذاست؟؟ 

اره ...کشک  رو میکس میکنم کمی آب اضاف میکنم وبعد با پیاز داغ و نعنا داغ و گردو و کنجد تفت داده شده و خیار سبز ریز خورد شده و سبزی تلیت میکنیم جاتون خالی بعد از چند روز پختنی تو این هوا عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بسلامتی زایمان کردی؟ 

اگه با منی آره گلم شکر خدا و الان کوچولوم ۱۰ ماهست

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من امروز قیمه درست کردم حوصله ندارم عکس بگیرم ازبس خستمه

ببین من عکس گرفتم پاشو تنبلی نکن

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خداروشکر چقدر استرس داشتی خداروهزارمرتبه شکر که هردوتون سالمید 

الاهی فدات آجی آره بشدت استرس داشتم یه روز هم لذت باردارم نچشیدم ولی خدا شکر لین بچم سالمه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
آره منم درست میکنم البته سالی یه بار بچه هام نمیخورن ولی خوشمزه است

وای دخترم خیلی دوس داره البته برا عصر چون زود گرسنه میشیم معمولا ی عصرونه در حد جوجه و سیب زمینی سرخ کرده میزارم ولی روزهای دیگه شام خیلی خیلی سبک میخوریم

میتونم عکس هیچی رو بگیرم عایا 😂

آره از یه بشقاب خالی  

منم قیمه میخاستم بزارم ولی دیشب یهو هوس کشک کردم 

امروز روز قیمه بوده ظاهرا.کشکم خوبه اما ما یهجور دیگه درست میکنیم.کشک رو با آب رقیق میکنیم بعد پیاز داغ و سیر و گوجه و فلفل دلمه هم نگینی میکنیم و سرخ میکنیم بعدم گردو و نعنا و ادویه میزنیم و کشک رو اضافه میکنیم.خییییلی خوشمزه میشه

امروز روز قیمه بوده ظاهرا.کشکم خوبه اما ما یهجور دیگه درست میکنیم.کشک رو با آب رقیق میکنیم بعد پیاز ...

برا ما هم همینه ولی گوجه و فلفل دلمه نداریم به جاش خیار سبز ...ما فلفل دلمه خام میزاریم ‌...