2777
2789
عنوان

خدایا

188 بازدید | 3 پست

صبح مادر شوهرم زنگ زده میگه واسه چی بچه ستاره افتادمنو میگه داش با شوهزم حرف میزد اره اون اصلا عرضه بچه نگه داشتن نداره شوهرم گف باید هر دومون ازمایش بدیم میگه نمیخاد ازمایش بدین برو.دعا بگیر پول یه گوسفند.و بده بعدشم بشینید پیش خدا که بهتون بچه بده دیگه   نبر زنتو پیش دکتر این همه کار میکنی زنتو میبری دکتر؟دیگع دکتر نبر اصلا یه دعا بگیر بسه در حالی که اون اقاییی که دعا میده خودشم گفته هم دعا میدم هم. دکترتو برو

رفتم دکترمتخصص جراح بود ‌پریا بامنی مقدم گفتم کیست دارم باید عمل شم سونو هامو دید گفت کیست پارااوارین عمل نمیخاد برو باخیال راحت باردار شو خاهر شوهرمم بود اونم گفت ارت برو باردار شو گفتم برم یه یکی دیگع هم نشون بدم گفت نمیخادهیچی دیگه منم رفتم حامله شدم جمعه بچه چند هفته ایم افتاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش خاهر شوهرم میگفت اشکال نداره باردار شو از جمعه که سقط کردم حتی یه زنگم نزده اخه قرار بود کیستمو عمل کنم پول لازم داشتم بت خاهر شوهرام زنگ زدم گفتن نداریم منم مجبور شدم انگشترمو بفروشم بعدش که رفتم دکتر گفت عمل لازم نداری یه خاهرش زنگ ز. گفت پول لازم دارم ا‌‌ون یکی زد که من پول لازم دارم، ندادم 

بعد اون روز که بچم داشت میافتاد زنگ زدم بهشون دوتاشون که جواب ندادن سومی هم گفتم دارم مریض میشم گفت من چیکار کنم خب تا امروز حتی یه سرم بهم نزذن