2777
2789

نه بابا زوده عزیز 

اصلا نشون نمیده 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بزن نه الکی خودت ناراحت کن مثلا میخوای بزنی منفی شه غصه بخوری یا مثبت هم شه که باز ده روز دیگه مثبت تره که انشاالله مثبت هم باشه ولی بی خودی ب خودت استرس نده اگه پری شی شتری که در خونت هر ماه هست که اکه خدا بخواد این ماه دیگه نمیاد

اصلا هرکی میگه جواب میده اصلا تو فاز بچه نبوده بارداری راحتی داشته واسه ما منتظرا یک ماه بعد نشون می ...

وای دقیقا همه علائم دارم بیبی زدم منفی بود حالا باید صبر کنم تا موعدم

نه بزن نه الکی خودت ناراحت کن مثلا میخوای بزنی منفی شه غصه بخوری یا مثبت هم شه که باز ده روز دیگه مث ...

غصه رو خوردم دیگ بیشتر علائم دارم منتظرم بعد موعدم برم ازمایش بدم

من هنوز ازمایش ندادم اما به بارداریم شک دارم چون سینه هام به شدت درد میکنه و سفت شده تغییر سینه ها ش ...

من اصلا درد سینه ندارم اتفاقا هر وقت سینه هام درد میگیره پریود میشم درد نکنه شک میکنم خخخ