2777
2789
عنوان

نذر۵۰۰۰ صلوات هدیه به روح بلند شهید ابراهیم هادی به نیت حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰صلوات من میخونم توروخدا دعاکنین خدا زندگیمو‌نجات بده زندگیم به روال قبلش برگرده خدا دستمو بگیره منو نجات بده.همین الان با دل شکسته دیدم این تاپیکو😔

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
۵۰۰صلوات من میخونم توروخدا دعاکنین خدا زندگیمو‌نجات بده زندگیم به روال قبلش برگرده خدا دستمو بگیره م ...

عزیزدلم سلام

اول اذون پیامتونو دیدم دورکعت نمازحاجت براتون خوندم انشاءالله خدا بحق اسمااعظمش صدامو بشنوه و شما به ارامش برسید❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزدلم سلام اول اذون پیامتونو دیدم دورکعت نمازحاجت براتون خوندم انشاءالله خدا بحق اسمااعظمش صدامو ...

یک دنیا ممنونم نمیدونین چه لطف بزرگی درحقم کردین چون به کسی نمیتونستم بگم مشکلمو یهو تاپیکو دیدم گفتم بگم اینجا،خدا خیر هر دو دنیارو بده بهتون،برام خیلی دعاکن عزیزم خدا دستمو بگیره

یک دنیا ممنونم نمیدونین چه لطف بزرگی درحقم کردین چون به کسی نمیتونستم بگم مشکلمو یهو تاپیکو دیدم گفت ...

دلم لرزید 😭ممنونم ازدعای خیرتون

الهی خدا به دستان بریده ابوالفضل منه روسیاه رو ناامید نکنه دعایی که در حقتون کردم مستجاب شه

انشاءالله به روح پاک شهید هادی دلتون آروم بگیره عزیزم

حالا ب من جواب نمیده ولی ۱۰۰تا

عزیزم دعای عهد امروزم سهم حاجت روایی شما

انشاءالله بحق صاحب الزمان هیچوقت ناامید نشید❤️

۱۰۰ صلوات🙂💚 دوستان خواهش میکنم برای حاجت روایی من و شاد شدن دل شکسته مامانم یه صلوات برام بفرستید ...

زیارت عاشورای امروزم سهم دل مادرعزیزتون

بحق آبروی امام حسین دلشاد شن

التماس دعا❤️

دلم لرزید 😭ممنونم ازدعای خیرتون الهی خدا به دستان بریده ابوالفضل منه روسیاه رو ناامید نکنه دعایی ک ...

یه دنیا ممنونم عزیزدلم از دعای خوبت که بدون منت برام کردی