رهاabc مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 111 عنوان غسل جبیره واسه کاشت ناخن 7458 بازدید | 30 پست من خیلی دوست دارم ناخونامو بکارم اما بعضیا میگن غسل و وضو نداره بعضیام میگن اگه بگید جبیره مشکلی نداره شما خودتون چیکار میکنید این کار درسته یا نه؟ 1401/05/02 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
everr_green عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 5343 بحث وضو و غسل جبیره واسه کاشت ناخن صدق نمیکنه جان جدت لایک نکن😊🔪
sadaf09876 عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 3114 منم مشکل جویدن ناخن دارم هر کار میکنم ترک کنم نمیتونم بخاطر آینده ی دخترمم نگرانم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم غسل و نماز نداره اگه واست مهمه غسل و نمازت نکن تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
بهاااااررییییی عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3973 سلام من انجام نمیدم ،نمازمو دوست دارم،جبیره برا ناخن نمیشه اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
بانوآتشین عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 797 خواهرم ناخنکاره ن درست نیس الکی میگن غسل جیبره درست چون میخوان پول بگیرن ناخون بزنن
dokhtartalam عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 6427 من نکاشتم ولی با لاک غسل جبیره میکردم یمدتولی هیچوقت دلم رضا نبود،یجوری بودمانگار میدونستم دارم خودمو گول میزنممراجع همه که میگن کاشت غسلش قبول نیس حتی جبیره.خلاصه پاک کردم وغسل کردم خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
مهربانباش عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 481 کسی که ناخن میکاره وضو و غسلش صحیح نیست چون آب به ناخنش نمیرسه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"💚🌱
الــــهــــه۱۴۹۹ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 1713 من ناخونم کاشته غسل جبیره میکنم نمازمم میخونم ولی همه بهم میگن خودتو مسخره کردی و نمازت درست نیست ولی من قبول دارم غسل جبیررو برای کاشت
اطراجون عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 1642 منم مشکل جویدن ناخن دارم هر کار میکنم ترک کنم نمیتونم بخاطر آینده ی دخترمم نگرانم ولی هر چی تحقیق کر ... چه ربطی به اینده دخترت داره و چه ربطی به کاشت ناخن داره؟!
رهاabc مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 111 از مرجع تقلید بپرسید بعضی از مراجع تقلید میگن مشکلی نیست بعضیاشون میگن این کار مشکل داره ولی از خیلیا پرسیدم گفتن درست نیست
بانوآتشین عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 797 من ناخونم کاشته غسل جبیره میکنم نمازمم میخونم ولی همه بهم میگن خودتو مسخره کردی و نمازت درست نیست ول ... عزیزم غسل جببره برای مانع ک خودش به وجود نیاورده اون غسل درسته ولی کاشت ناخن خودمونم میخوایم بذاریم یعنی این مانع خودمون به وجودمیاریم پ قبول نیست .ویک چیزدیگ بهت تبریک میگم باکاشت نمازمیخونی اعتقاد داری درسته نمازت شایدم درست باشه خدابخوادقبول کنه قبول میکنه خیلیاهستن ناخون نمیکارن ولی نمازم نمبخونن
لیواناکوشن60 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2071 بعضی از مراجع تقلید میگن مشکلی نیست بعضیاشون میگن این کار مشکل داره ولی از خیلیا پرسیدم گفتن درست نی ... درست نیست عزیزم وضوی جبیره اصلا برای کاشت ناخن صدق نمیکنه