2777
2789
عنوان

غسل جبیره واسه کاشت ناخن

7458 بازدید | 30 پست

من خیلی دوست دارم ناخونامو بکارم اما بعضیا میگن غسل و وضو نداره بعضیام میگن اگه بگید جبیره مشکلی نداره شما خودتون چیکار میکنید این کار درسته یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل جویدن ناخن دارم هر کار میکنم ترک کنم نمیتونم بخاطر آینده ی دخترمم نگرانم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم غسل و نماز نداره 

اگه واست مهمه غسل و نمازت نکن

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

من‌ نکاشتم ولی با لاک غسل جبیره میکردم یمدت

ولی هیچوقت دلم رضا نبود،یجوری بودم

انگار میدونستم دارم خودمو گول میزنم

مراجع همه که میگن کاشت غسلش قبول نیس حتی جبیره.خلاصه پاک کردم وغسل کردم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

کسی که ناخن میکاره وضو و غسلش صحیح نیست چون آب به ناخنش نمیرسه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"💚🌱
من ناخونم کاشته غسل جبیره میکنم نمازمم میخونم ولی همه بهم میگن خودتو مسخره کردی و نمازت درست نیست ول ...

عزیزم غسل جببره برای مانع ک خودش به وجود نیاورده اون غسل درسته ولی کاشت ناخن خودمونم می‌خوایم بذاریم یعنی این مانع خودمون به وجودمیاریم پ قبول نیست .ویک چیزدیگ بهت تبریک میگم باکاشت نمازمیخونی اعتقاد داری درسته نمازت شایدم درست باشه خدابخوادقبول کنه قبول می‌کنه خیلیاهستن ناخون نمیکارن ولی نمازم نمبخونن