2777
2789

کلی برای تابستونم برنامه ریخته بودم الان فقط صبح تا شب میخوابم و پای گوشیم 

شماهایی ک کنکور دادینم همین جوری بود تابستونیتون؟ 

حال هیچ کارری ندارم اصن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

من ده سال پیش بله

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

من کلا برنامه نداشتم براش :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اون موقع که کنکور داده بودم به همه گفته بودم من یه ماه استراحتم حتی با من حرف هم نزنید😅

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

چرا فکر میکنی باید حتما برنامه داشته باشی

لذت ببر کلا اک کارایی ک دوس داریو میتونی انحام بدی ک اوکی اگ هم نه باز از بیکاری و استراحت لذت ببر

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
من اون موقع که کنکور داده بودم به همه گفته بودم من یه ماه استراحتم حتی با من حرف هم نزنید😅

من الان همینم

ابن قدر ک اذیت شدم میگم  این دوماهو ولم کنین خدایی 😂

من الان همینم ابن قدر ک اذیت شدم میگم  این دوماهو ولم کنین خدایی 😂

آره بابا حق داری

اصلا از موضعت پایین نیا😂

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
آره بابا حق داری اصلا از موضعت پایین نیا😂

اخه حس میکنم دیگه خیلی زیاد دارم تنبل میشم

شایدم چون برام بیکار بودن عجیبه دارم سخت میگیرم ب خودم