2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اصرار داری براشون متن بزاری یا گلایه کنی ؟ دور از جون محتاج اونها بودی ؟؟ محل نده و هروقت اونها مسئله‌ی اینچنینی داشتن، شما هم جبران کن و احوالپرسی نکن . همینقدر سنگین و متین

فقط بی محلی.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
چرا اصرار داری براشون متن بزاری یا گلایه کنی ؟ دور از جون محتاج اونها بودی ؟؟ محل نده و هروقت اونها ...

دوست دارم الان متلکی براشون بنویسم که فکرنکن ما نفهم هستیم

خب ما کم محبتی به اونا نکردیم که الان اینجوری جواب دادن

محبتی که بخواد با محبت پاسخ داده بشه محبت نیست.منت هست.یکم باکلاس رفتار کن.اصلا باید عارت بشه و برات مهم نباشه.مگه شخصیتت مهر طلب,باشه