2777
2789

من پشتیبان نیستم 

ولی شنیدم شرایط سختی داره 

فک کنم باید چک بهشون بدین برا ضمانت 

ح قوقشونم زیاد نیس

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اونجا میمونی و کار میکنی 

البته اطلاعات من برا دو سه سال پیشه 

دختر عموم میخواست پشتیبان شه گفت شرایطش سخته دیگه سمتش نرفت 

اطلاعات دقیق ندارم 

تو سایت قلم چی شاید بتونی درموردش مطلع شی

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

به من گفتن به ازای هر ازمون  ده هزار تومن میدن هر چقدرم دانش اموز داشته باشه ضرب میشه مثلا ده تا داشته باشی ماهی ۳ تا ازمون ۳۰۰ تومن 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
اره منم به خاطر همین نرفتم البته میتونی بیشتر دانش اموز بگیری یا تو کارای دیگه اشونم همکاری کنی حقوق ...

اخه خودم سرکار میرم وقت ندارم گفتم اگه فقط در حد زنگ زدن باشه بگیرم 

از دل نرفت آنکه از دیده برفت