2777
2789
عنوان

یه راهنمایی🙏

72 بازدید | 4 پست

بچه ها من سال پیش ۳۱مردادزایمان کردم اولین بچه امم هست بعدمادرشوهرم ۲۰شهریوربه خاطرکرونایهویی فوت شدند حالا امشب رفته بودیم خونه مادرشوهرم،خواهرشوهرم ازاونجایی که توی همه کارادخالت میکنه وما۴تا عروس ازدستش خسته شدیم،اصلاچیزی درموردتولدنگفتیم بعدگفت تولددخترت روبعدازسال مامانم میگیریامنم هیچی نگفتم ولی ازقبل تصمیم گرفته بودم سال اول یه تولدکوچیک بگیرم بااینکا خودشون برای برادرشوهرم که مجردو۲۸سالشه یه تولدکوچیک گرفته بودن حالا به نظرتون کارخودموانجام بدم یانه

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
مگه ۳۱ شهریور تو ماه محرم نمیشه ؟؟

محرم هست ولی کارخاصی نیست که فقط درحدیه دورهمیه همین

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بهتره بزاری بعد ماه محرم صفر چون اولین تولده بچته قشنگ تر بگیر و نزار دلخوری پیش بیاد ❤

ممنون عزیزم