دوستان دختر سه ساله ای دارم بشدت باهوش .یعنی چیزایی میگه من همش تو دلم میگم اینقد از مغزت کار نکش مثلا یه شعر رو برا اولین بار گوش بده و خوشش بیاد همون لحظه چندبار تکرار میکنه حفظ میکنه اما.....
لجبازی که داره مارو به ستوه اورده، اگ چیزی رو بخواد اونقد جیغ و داد میکنه تا بدست بیاره، اگ دعواش کنیم تهدید میکنه میخواد بالا بیاره، رو پشت بوم میره کارهای پرخطر انجام میده چندروز پیش تولدش بود چندبار در کوچه رو باز کرده بود در بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادگیریش فوق العاده ست مثلا الفبای انگلیسی رو خودش یاد گرفت از رو بازی، کلمات انگلیسی میگه، اونقدر براش همه چی رو با بیان ساده و قابل فهمش توضیح دادیم خسته شدیم
اصلا از حیوانات وحشی ترسی نداره، مثلا یه سگ خیلی بزرگ جلوش پارس بکنه عین خیالش نیست، هرچی براش توضیح میدم باید دوری کنه میگه نه سگه مهربونه دوسم داره، بهش میگم خب از دور براش غذا بریز باز کار خودشو میکنه