2777
2789
عنوان

اگه به اندازه کافی پول داشتید

474 بازدید | 59 پست

چه کلاسی میرفتید؟بجز زبان و آشپزی و کامپیوتر

لطفاً ایده بدید دوستان هم استفاده کنند هم برای ما کاربردی داشته باشه 

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

گیتار

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس هایی که برای رشد روح هستن

یوگا

برنامه نویسی

رزین کاری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

شنا و موسیقی... 

زبان خوندم و دیپلم کانون دارم ولی یادم رفته و اگر بچه هام بزرگ شن میرم یه دوره کلاس.

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

متشکرم از دوستانی که نظر خودشونو اعلام کردن💜

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
کلاس هایی که برای رشد روح هستن یوگا برنامه نویسی رزین کاری

وای آره یوگا هم عالیه😍👌

شنا و موسیقی...  زبان خوندم و دیپلم کانون دارم ولی یادم رفته و اگر بچه هام بزرگ شن میرم یه دور ...

زبان میرم 

شنا برم بنظرتون؟

اضافه وزن دارم میخواستم برم یه رشته ورزشی ولی پشیمون شدم بنظرتون شنا برای کاهش وزن در کنار یه رژیم خوبه؟

آموزش حرفه ای تتو  پولشو دارم اجازشو ندارم 😭

حالا من فخر فروشی نشه پول همرو دارم همسرم هم اجازه میده ولی دوتا پسر شیطون دارم و وقت ندارم. واسه همین از لحاظ روحی داغونم. همسرم همش سرکار و خوب درمیاره ولی من شرایط استفاده ندارم. نه همسرم خونه است که بهم کمک کنه نه بچه هام میذارن از پولی که درمیاره لذت ببرم. کلا داغونم😞