2777
2789
عنوان

قهوه برای زن ضرر داره یا نه ؟🤔

396 بازدید | 8 پست

ی سوال مامانم همیشه میگه زن نباید زیاد قهوه بخوره نمیدونیم تو این قهوه ها چی میزارن پس فردا نازا نشی نمیدونم بچه دار نشی عقیم نشید و خلاصه از این حرفا شما ها خانما نظرتون چیه می‌خورید یا نه 🤔😂

حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:))

کلا قهوه ضرر داره😁

ولی نازایی اخه:/

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ولی من دوست دارم😂

هرچیزی که تلخه سمی هست برا همین تلخ احساس میشه

قهوه اون عصب رو که پیام خستگی رو به مغز میرسونه موقتا از کار میندازه

و استفادش تو بلند مدت دردسر سازه

فشارتم بالا میره 

نکن خواهرم😬کمتر بقول

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
هرچیزی که تلخه سمی هست برا همین تلخ احساس میشه قهوه اون عصب رو که پیام خستگی رو به مغز میرسونه موقت ...

اها وااای یقینا معتادش میشم وقتی میخورم😂😑

حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:))