2777
2789
عنوان

پدر شوهرم😪

284 بازدید | 21 پست

سلام آقا پدر شوهرم خیلی مرد خوبیه کمک میده بهمون مثلا مرغ میخره میاره سبزی خورشتی یا پول میده بچه هام یا..... 

اما وقتی میاد خونمون تو سینک دندون مصنوعی هاش میشوره خیلی عذاب میکشم دست خودم نیست وقتی میره انقدر واکتس میزنم  خیلی بهش فکر میکنم همش از سینکمون بدم  میا  حس میکنم کثیفه

خدایا شکرت  برای فرج امام زمان صلوات قرائت کنید❤

دیگه وایتکس زدی

تمیز شده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میاد قبلش یجوری  سینکو دستکاری کن بگو گرفته  یا کلی ظرف بریز تو سینگ  بگو اقا جون برین تو سرویس بشورین سینک پره

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
وقتی میاد قبلش یجوری  سینکو دستکاری کن بگو گرفته  یا کلی ظرف بریز تو سینگ  بگو اقا جو ...

بخدا امشب پر سینک ظرف بود  روی ظرفا شست😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت  برای فرج امام زمان صلوات قرائت کنید❤

بخدا امشب پر سینک ظرف بود  روی ظرفا شست😭😭😭😭😭😭

الهییی    پس سری بعد قبل ک بره بگو    ناراحت نمیشه   خودش میفهمه

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
وسواسی 😬

وا دندون رو از کی توسینک میشورین 

روم نمیشه ولی کاش بگم

خودت بزن پرویی دیگ  عزیزم چاره ای نیست