2777
2789
عنوان

خونمون جن داره😕

1123 بازدید | 81 پست

چند روز پیش ساعتم گم شد. دقیقا یادمه آخرین بار که دستم کردم، بعدش گذاشتم سر جاش. فرداش خواستم دوباره دستم کنم دیدم نیست!

پریروزم دستبند سرویس طلام گم شد. دستم بود، می‌خواستم برم حموم درآوردم گذاشتم جایی که همیشه می‌ذارم. بعد که اومدم بیرون، خواستم دستم کنم نبود!!!

این چند روزه کسی نیومده خونه‌مون. بچه هم ندارم بگم کار اون بوده!

تاحالا اینطوری چیزاتون غیب شده؟ چیکار کردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم یه بار پول گم‌کردیم 

هرچی گشتیم پیدا نشد چند سال پیش خونه پدرم

قران بخون

مطمئنی همونجا گذاشتی 

شوهرت برنداشته؟

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
شوهرت برنداشته؟ کلید دست کسی نبوده؟ از خونه بیرون نرفتی؟

نه ازش پرسیدم. گفت نمی‌دونه چی شده. کلی با هم گشتیم.

حالا ساعت هیچی، دستبندم اگه کسی کلیدم داشت نمی‌تونسته بیاد برداره چون خودم خونه بودم.

ماهم یه بار پول گم‌کردیم  هرچی گشتیم پیدا نشد چند سال پیش خونه پدرم قران بخون مطمئنی همونجا ...

پوله پیدا شد؟

آره کاملا مطمئنم. بعد جالبیش اینجاست کنار اون دستبنده، یه دستبند دیگه و گوشواره  و گردنبندم بوده ولی فقط اون نیست

والا یکی از همسایه هاپارسال دیدم میگفت دخترم یکساله دنبال دعانویس و فلان و بهمان بوده چون از وقتی اومده خونه جدید خونشون جن داره

همه چی گم میشه

از برنج و روغن و گشت تویخچال و هرچی

جالبه درهم قفله وباز نمیشه

تا اینکه یکی پیشنهاد میده دوربین بذار

اینم هرروز از ترس میرفته خونه باباش تاشب شوهرش بیاد

دوربین میذاره میبینه بله صابخونه کلید میندازه میاد میبره باز قفل میکنه

حالا ندار هم نبودن شوهرصابخونه هم ادم خوبی بوده ولی زنش دزدی میکرده

اینوفقط جهت اطلاع و تجربه گفتم

پوله پیدا شد؟ آره کاملا مطمئنم. بعد جالبیش اینجاست کنار اون دستبنده، یه دستبند دیگه و گوشواره   ...

نه هیچوقت 

نترسیا گرچه ترسناکه

اما خونه قبل پدرمینا جن داشت کنارش

اذیت زیاد میکردن

ت خونه قران بزار صداشم‌زیاد کن اگ احساس بدی بت دست داد ک خداکمک کنه فقط

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱