2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم مهریه م رو میخوام؟

251 بازدید | 91 پست
خانمها راهنماییم کنید از سر شب هنوز خوابم نبرده.همونی هستم که راجبه جهیزیه دادن به خواهرشوهرام تاپیک زده بودم.میخوام به شوهرم بگم که احساس نا امنی میکنم نگران آینده خودم و بچم هستم تو هم اگر خیلی احساس تعهد میکنی اول بمن تعهد داری که مهریه م رو بهم بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اینطوری نگو با این طرز صحبت فقط دعواتون میشه و یه برچسب حسادت بهت میچسبونه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ولی کلا کار خوانواده شوهرتان اشتباست پدرشون در قید حیاته خودش باید جهاز دخترهاش بده . به شوهر بگو مهریه ام میخوام چون احساس میکنم تو این زندگی هیچ نداریم هر چی هم پس انداز کنیم خرج خواهر های شما میشه
"خوبان را باید روی چشم ها گذاشت "
مردا تا کلمه مهریه رو بشنون سریع جبهه میگیرن اگه پشتوانه میخواین بهتره بگین چیز رو به عنوان کادو یا همچین چیزی به نامتون بزنه وای امان از وقتی اسم مهریه رو بیارید.....
هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش...