2777
2789
عنوان

ازبینیم بعد عمل متنفرم

606 بازدید | 35 پست

وای خدا چه غلطی بود کردم بینمو عمل کردم جدیدا دکتر مثل آرایشگرا شدن تو یه چی میگی اخر سر اونا یه کار دیگه میکنن گفتم فانتزی ولی خوکی نشه ۵ماه گذشته هر روز طبیعی تر میشه 

عکس

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک لحظه تصمیم گرفتم بینی مو زیبایی عمل کنم و درست همون لحظه با این تاپیک مواجه شدم.. چند وقت دیگه باید نوبت بگیرم نمیدونم انجام بدم یا ندم😑

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
🤣🤣🤌اگه بینیت ایراد خاصی نداره نکن

پولیپ دارم.. میخواستم به همراه عمل پولیپ زیبایی هم عمل کنم که الان دو دلم🥲

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
خب اصولا فانتزی همینه البته تا دومیلیمتر حداقل میاد پایین تر نوک بینی ولی خب فانتزی پسندم نی یا نیم ...

برامن هیچ کدوم اینا نشده بینی خودم طبیعی بود وبی ایراد قشنگ خرابش کردم هیچ فرمی نداره