2777
2789

سلام خانوما من دوسالی هست که شقاق و هموروئید دارم و عمل کردم اما خوب نشدم میخواستم بپرسم کسی بود با این بیماری باردار بشه؟خیلی اذیت شده؟یا امکانش نیست اصلا؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من

تو بارداری اذیت نشدید؟

من الان دوسال از درد شب و روز ندارم.همش هم یبوست دارم.حس می کنم تا آخر عمرم نمیتونم باردار بشم.

ربطی نداره ک 🤔

اخه من الان که باردار نیستم دارم از درد میمیرم با مسکن و پماد دردم بهتر میشه که تو بارداری نمیشه استفاده کرد

تو بارداری اذیت نشدید؟ من الان دوسال از درد شب و روز ندارم.همش هم یبوست دارم.حس می کنم تا آخر عمرم ...

خیلی سختم بود 

پماد گیاهی میزدم

که خوب هم نمیشد

سر زایمان هم گوشت اصافه دراوردم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سعی کن تا جای ممکن درمانش کنی چون تو بارداری معده وگوارش بهم میریزه وبهش فشار میاد بدتر میشه 

مسئله اینجاست خیلی تلاش کردم حتی رفتم عمل اما خوب نمیشه

خیلی سختم بود  پماد گیاهی میزدم که خوب هم نمیشد سر زایمان هم گوشت اصافه دراوردم

الان خوب شدید؟

رکتول میزدین؟

دردش رو چطوری تحمل می کردین؟

من ده ساله دارم دو تا هم زایمان طبیعی کردم تو زایمان طبیعی چون زور میزنی بیشتر میزنه بیرون و اما باز ...

من الان دوساله هرکاری می کنم خوب نمیشم خیلی هسته شدم نمیدونم چیکار کنم.

الان خوب شدید؟ رکتول میزدین؟ دردش رو چطوری تحمل می کردین؟

افتضاح بود

نه خوب نشدم

سالی یه بار عود میکنه 

اوایل فصل سرما تشدید میشه و چندین ماه ادامه داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
افتضاح بود نه خوب نشدم سالی یه بار عود میکنه  اوایل فصل سرما تشدید میشه و چندین ماه ادامه دا ...

باز خداروشکر سالی یه بار هست.

من هرروز بعد از دفعم ساعت ها درد دارم.

باز خداروشکر سالی یه بار هست. من هرروز بعد از دفعم ساعت ها درد دارم.

میگم که سالی یه بار که چندین ماه طول میکشه

سالی که گذشت از آبان شروع شد تا عید

الانم ۲هفتس عود کرده و باز گوشت اضافه دراورده

چون زرد آلو خوردم اینجوری شدم

حتی چیزای ملین هم برام مضره