2777
2789

بیا من پخش میکنم بدون سرمایه

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی پخش میکنی؟

لباس مانتو کفش

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

من با چن نفر کار میکنم گروه واتساپ زدم هر عکسی میزارم اونام همون عکسارو تو پیج یا گروه خودشون میزارن اگه کسی خرید زد پولشو از مشتری میگیرن میزنن حساب من ومن براشون ارسال میکنم البته دست خودم نیست من هم مستقیم با تولیدی کار میکنم

چی پخش میکنی؟

دوس داشتی شماره واتساپ مو برات میفرستم

من با چن نفر کار میکنم گروه واتساپ زدم هر عکسی میزارم اونام همون عکسارو تو پیج یا گروه خودشون میزارن ...

میدونی من تولیدی میخوام نمیدونم محل دقیقشون کجاع تو تهران