2777
2789
عنوان

یه دقه بیاین

69 بازدید | 6 پست

صب ۱۱ بیدار شدم شوهرم سرکاره تا هفته دیگه  پیام داد واسه هفته آینده زن داییم اینا دعوت کردم منم گفتم چرا ب من نگفتی این حرفا اومد گفت من تصمیم میگیرم نگو چرا اینکارو کردی 

منم اوایل همین مشکلو داشتم سرخود مهمون دعوت میکرد ولی خداروشکر اینقد باهاش دعوا کردم ترک کرده😂😂😂

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد حالا من طلب کار شدم حرف نمیزنه 

عب ندا ه حالا ایندفعه رو ندید بگیر وقتی مهمونی تموم شد بهش بگو من نمیگم ک مهمون دعوت نکن فقط میگم قبلش ب من بگو ک من بدونم و ببینم چیزی تو خونه داریم یانه...موقع هایی ک مهمون سر خود دعوت میکنه کلی خرج کنو بریز و ب پاش کن.عمرا دیگه این کارو کنه...من خودم شوهرم وقتی مهمون سر خود دعوت میکرد کلی لیست خرید بهش میدادم تا بخره الان خودم میگم فلانی رو دعوت کنیم میگه نه فعلا 😂😂😂...توام سعی کن با حرف قانش کنی با جنگ هیچی حل نمیشه ک بدترم میشه چون میبینه عصبی میشی لج میکنه بیشتر کارشو ادامه میده.

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
عب ندا ه حالا ایندفعه رو ندید بگیر وقتی مهمونی تموم شد بهش بگو من نمیگم ک مهمون دعوت نکن فقط میگم قب ...

این خواهر این کار یه بارش نیست بهش گفتم تو دیگه عادت کردی ما هیچی تو خونه نداریم میگه عیب نداره حالا میخوام خونه اون یکی دایشم دعوت کنم خودم یه لیست مشنگ بهش بدم تا دیگه از این کارا نکنه

این خواهر این کار یه بارش نیست بهش گفتم تو دیگه عادت کردی ما هیچی تو خونه نداریم میگه عیب نداره حالا ...

اره والا مردم تو این بی پولی دنبال ی لقمه نونن این مردا فاز مهمونی برشون داشته...قشنگ ی لیست بلند بالا بگیر حالش جا بیاد