2777
2789
عنوان

دیشب یه خواب عجیب دیدم

357 بازدید | 23 پست

من مجردم دیشب خواب دیدم با یه مردی اشناشدم بعد مادرش منو دید وخواهرش ازدواج کردیم خیلی تو خواب حالم خوب بود ارامش عجیبی داشتم جالب تر اینکه ساعت ۴ صبح خوابیدم این خواب و دیدم ۷ صبح بیدار شدم رفتم دستشویی دوباره خوابیدم ادامه خواب ودیدم باز ساعت ۱۰ گرمم بود بیدارشدم کولرروشن کردم دوباره خوابیدم ادامه خوابمو دیدم همین جور از ۴ صبح تا ۱۲ ظهر خوابشو میدیدم ..حالا که بیدارشدم دلم گرفته میگم ای کاش بیدار نمیشدم

اینم بگم من دوس پسر دارم دوسشم دارم ولی از وقتی این خواب و دیدم حسم عوض شده

دلم شوهر تو خوابمو میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رفتی توفاز بیا بیرون

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
منم مجردیم  از این خوابا زیاد میدیدم  عاشق طرفم میشدم فرداش ک بیدار میشدم میخواستمش خخ

اخه من چند دفعه بیدار شدم دوباره که میخوابیدم  ادامه خوابمو میدیدم اخرش دیدم ساعت ۱ ظهره دیگه پاشدم