2777
2789
عنوان

شما با خدا چه جوری حرف میزنی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست

حتی فکر کردن به اسمشم قلبمو اروم میکنه خیلی طول کشید تا بفهمم اول و اخر هرچیزی خداس تا نخاد نمیشه پس دلیلی نیست من ازش طلبکار باشم یا بد حرف بزنم بنظرم خدای من میدونه چیکار کنه و من فقط شکر میکنم❤️🥺

ببین عزیزم منی هم که الان این تایپک رو زدم  کوهی از غم و اشکم... شاید زمانی هم با خدا سر سنگ ...

عزیزم چه خوب که به این مرحله رسیدی  برات خوشحالم 

ولی من فکر می کنم ایشون اون بالا یا هر جا که خودش میدونه نشسته و به خودش زحمت هیچ کاری نمیده کوچیک ترین کار،، با اون همه عظمتش واسه من کاری نکرده این همه صداش زدم تو این 22سال عمرم من ندیدم برای من کاری کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی فکر کردن به اسمشم قلبمو اروم میکنه خیلی طول کشید تا بفهمم اول و اخر هرچیزی خداس تا نخاد نمیشه پس ...

دقیقا..همینه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه ها من برای خدا اسم دیگه ای گذاشتم،

البته یکی از اسم های خودشه..

بیشتر خدارو تو خلوتم به این اسم صدا میکنم ...

یهویی ناخودآگاه این اسمش به دلم افتاد 

الآنم این اسم رو نوشتم و زدم رو شیشه کتابخونه ام..

بعد نماز می‌شینم و نگاه میکنم بهش و باهاش درد دل میکنم.

اگر کسی هست بزارم عکسش رو

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
فقط اونایی ک میگن کاری ب کارش ندارم  بایدبهتون بگم که خدا محتاج شما نیس شما محتاج اون ...

درسته خودش به ما محتاج نیست،، منتی سر ما نداره و دستش هم درد نکنه پشت پا زده بهمون نگاهی هم نمی کنه،، ما هم نگفتیم اون به ما محتاجه 

خیلی صداش زدم ولی جواب نداد میدونم که ندید گرفته منو 

چرا خودمو خسته کنم 

نه😂باور کن خودم خیلی وقت بود تو فکرش بودم🌷شاید دلش با این امضام به رحم اومد و کاری کرد 

به خودش قسم که دوستت داره...

شاید هنوز وقت اجابت دعات نشده..

شاید باید یکم بیشتر صبر کنی...

همیشه بعد سختی اسونیه 

عزیزم چه خوب که به این مرحله رسیدی  برات خوشحالم  ولی من فکر می کنم ایشون اون بالا یا هر ...

عزیزم شاید منم سن شما این جوری فکر میکردم،اما زمان که گذشت فهمیدم حکمت خیلی از چیزهار و که بهش اصرار داشتم..

خیلی از اتفاقات ناخوش هم نتیجه تصمیم و رفتارهای اشتباه خودم بود...

خدا قطعا بسیار مهربونه،

عزیزم اگر میتونی کتاب زندگی پس از مرگ رو تهیه کن بخون،  پرده ها برات میفته و خیلی چیزها و میفهمی.

صوتش هم هست که استاد امینی خواه در موردش حرف زده و کتاب رو خونده.

مطمیم کلی فکرت عوض میشه

عزیزم مرسی ازت دوست مهربونم  لطف داری ب من💋💋💋

سلامت باشی عزیزم 😊❤️

عزیزم چه خوب که به این مرحله رسیدی  برات خوشحالم  ولی من فکر می کنم ایشون اون بالا یا هر ...

سلام

اگه وقت داشتید به این تاپیک سر بزنید. شاید عنوانش با شرایط شما جور در نیاد ولی به شناخت بیشتر ما از خیلی چیزا کمک میکنه❤️ نصفه نیمه ولش نکنید لطفا🥲❤️ یه روز از خدا خواستم کمکم کنه بهتر ازش بدونم و اونم راهشو نشونم داد❤️

امیدوارم براش شما هم مفید باشه🥲❤️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2966111&slug=تاپیکِ-جامعِ-زندگی-پس-از-مرگ-در-جهتِ-تسکینِ-داغدیده-ها&postId=218335038