واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتماااااا برو دکتر شاید لازم باشه حین بارداری هم قرص مصرف کنی
میدونی عامل منگلیسم و مشکلات ذخنی و جسمی بچه ها تیرویید مادره
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
ممنونم عزیزم باشه حتما. چندساله تحت نظر متخصص غدد هستم. نگرانیمم از همینه😢
کنترل بشه مشکلی نیست
انشالله دامنت سبز بشه بچه صحیح و سالم و صالح
من قبل بارداری چون سابقه عقب ماندگی ذهنی توی اقوام درجه یکم داشتم آزمایش ژنتیک دادم. البته خداروشکر مشکلی نبود و دخترمم سالم به دنیا اومد اما برای اطمینان این آزمایش رو انجام دادم. معمولا اگر ازدواج فامیلی یا سابقه بیماری ژنتیکی داشته باشید این آزمایش توصیه میشه. من خودم مرکز مشاوره ژنتیک مریم اسلامی رفتم اگر خواستی بگوشماره تماس شونو برات بفرستم. البته پیج اینستاگرام شونو برات میذارم https://www.instagram.com/dr.maryameslami/