2777
2789
عنوان

مشاوره قبل از بارداری

497 بازدید | 15 پست

خانومایی که باردار هستین یا فرزند خوشگلتون به دنیا آوردین و تجربه دارین  

قبل از بارداری 

برای اینکه فرزند سالمی داشته باشیم

و ...

چه کارایی انجام بدیم

از چندماه قبل شروع کنیم به ویتامین خوردن

و

دکتر شما چه ویتامین هایی ضروری دونسته 

آزمایش تیرویبد فراموش نشه

اگر دندان پوسیده و خراب داری درستش کن

ویتامین مصرف کن کم نیاری

اصافه وزن داری کم کن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش چندساله قرص تیروئید مصرف میکنم

حتماااااا برو دکتر شاید لازم باشه حین بارداری هم قرص مصرف کنی 

میدونی عامل منگلیسم و مشکلات ذخنی و جسمی بچه ها تیرویید مادره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

حتماااااا برو دکتر شاید لازم باشه حین بارداری هم قرص مصرف کنی  میدونی عامل منگلیسم و مشکلات ذخ ...

ممنونم عزیزم باشه حتما. چندساله تحت نظر متخصص غدد هستم. نگرانیمم از همینه😢

ممنونم عزیزم باشه حتما. چندساله تحت نظر متخصص غدد هستم. نگرانیمم از همینه😢

کنترل بشه مشکلی نیست 

انشالله دامنت سبز بشه بچه صحیح و سالم و صالح

من قبل بارداری چون سابقه عقب ماندگی ذهنی توی اقوام درجه یکم داشتم آزمایش ژنتیک دادم. البته خداروشکر مشکلی نبود و دخترمم سالم به دنیا اومد اما برای اطمینان این آزمایش رو انجام دادم. معمولا اگر ازدواج فامیلی یا سابقه بیماری ژنتیکی داشته باشید این آزمایش توصیه میشه.
من خودم مرکز مشاوره ژنتیک مریم اسلامی رفتم اگر خواستی بگوشماره تماس شونو برات بفرستم.
البته پیج اینستاگرام شونو برات میذارم
https://www.instagram.com/dr.maryameslami/