2777
2789
عنوان

ممکنه به من بگید

46 بازدید | 8 پست

چگونه ماکارانی بپزیم ک خمیر نشود 💔؟

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

ابکش میکنی چندبار اب سرد بریز از هم جدا شع😶

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

ماکارانیو بریز تو قابلمت یکم روغن بریز تا رشته ها بهم نچسبه بعد ابکش کن و اب سرد بریز روی رشته ها و بعدش دم کن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی نزار جوش بخوره

اگه اندازشو نمیدونی حواست به ساعت باشه اندازه ای که پشت بستش نوشته دو دقیقه کمتر بجوشون

بعدم روش اب سرد بگیر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ابکش میکنی چندبار اب سرد بریز از هم جدا شع😶

باز خمیر میشه 💔😢

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

بعد اینکه موادت گوشتیت چرب باشه که خمیر نشه.

زیادی ام دم نزار

زیادی دم گذاشتنم باعث خمیر شدنش میشه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

باز خمیر میشه 💔😢

اول باید از هم جداشون کنی

بعد بزاری یکم خشک شع

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡