2777
2789
عنوان

آمپول hcg

8832 بازدید | 36 پست

سلام

بچه ها کسی جدیدا آمپول hcg خریده؟ میخوام‌بدونم قیمت آزادش چنده الان؟

کسایی که سابقه‌ تزریق این آمپولو داشتن لطفا بیان بگن چند درصد در باردار شدنشون‌موثر بودن😪

کاش باعث دوقلوزایی هم بشه☺

کسی دوقلو باردار شده با این آمپول؟

دل من تنگ صدایی‌ست     که نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آمپول احتمال باردار شدن را بالا می‌بره منم استفاده میکرد ولی ماهی که باردار شدم این دارو کمیاب شده بود و اتفاقا همون ماه تزریق نکردم.

این آمپول فکر نکنم باعث دوقلو زایی بشه قرص کلومیفن معمولا باعث دوقلو زایی میشه.

من تو بارداری دومم کلومیفن می‌خوردم بدون آمپول دو قلو زاییدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من دو ماه پیش خریدم با یه سری قرص و دارو کلا شد ۲۰۰..

مشکل بارداری ندارم خریدم بزنم دوقلو شه🤷

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خریدم هفته پیش دونه ای ۶۲۷۰۰ ماه پیش هم ۵۵۰۰۰ ماه پیش اولین اقدامم بود ک نشد ان شالله این ماه ...

عزیزم 

ان شالله هر چی خیر و صلاحتونه

و تمیدوارم زودتر مامان بشی گلم

برای منم دعا کن

این آمپول احتمال باردار شدن را بالا می‌بره منم استفاده میکرد ولی ماهی که باردار شدم این دارو کمیاب ش ...

منم دلم دوقلو میخواد... دکتر بهم ۵ تا کلوموفین داد ۵ تا لتروزول از شب سوم پریودی از هرکدوم یه دونه با هم... الان تموم شدن.. روز سیزده و چهاردهمم آمپول بزنم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خریدم هفته پیش دونه ای ۶۲۷۰۰ ماه پیش هم ۵۵۰۰۰ ماه پیش اولین اقدامم بود ک نشد ان شالله این ماه ...

عزیزم

مبارک باشه

نی نی ها همسان شدن یا غیرهمسان؟

من دو ماه پیش خریدم با یه سری قرص و دارو کلا شد ۲۰۰.. مشکل بارداری ندارم خریدم بزنم دوقلو شه🤷

من تنبلی دارم

لتروزول  و اینوفولیک هم میخورم

این ماه کفتن باید امپول هم بزنی

بچه ندارم

دلم میخواد خدا بهم دوقلو بده ان شالله

ان شالله به شما هم به دوقلوی ناز عطا کنه

منم دلم دوقلو میخواد... دکتر بهم ۵ تا کلوموفین داد ۵ تا لتروزول از شب سوم پریودی از هرکدوم یه دونه ب ...

دوقلو زایی جز بارداری های پر خطره،من خودمم عاشق دوقلو بودم .دعا کن اگر خدا بهت دوقلو داد حداقل هم جنس باشند دوقلوی غیر همجنس دردسر هاش بیشتره

این آمپول احتمال باردار شدن را بالا می‌بره منم استفاده میکرد ولی ماهی که باردار شدم این دارو کمیاب ش ...

لترپزول چی؟

اون باعث دوقلوزایی نمیشه؟

شما بچه هاتون دخترن؟

بعضیا میگن کلومیفن باعث دخترزایی میشه . البته قطعی نه

من تنبلی دارم لتروزول  و اینوفولیک هم میخورم این ماه کفتن باید امپول هم بزنی بچه ندارم دلم ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم به خواسته ات برسی.... من یه دختر چهارساله دارم بعدی دلم دوقلو میخواد🥰 امیدوارم خدا صلاح بدونه بهم بده🙏

دوقلو زایی جز بارداری های پر خطره،من خودمم عاشق دوقلو بودم .دعا کن اگر خدا بهت دوقلو داد حداقل هم جن ...

عزیزم‌من‌سنم بالا رفته

دیگه‌محبورم

اگه صلاح بدونه

دوقلوی غیرهمشان پسر هم‌دوست دارم

لترپزول چی؟ اون باعث دوقلوزایی نمیشه؟ شما بچه هاتون دخترن؟ بعضیا میگن کلومیفن باعث دخترزایی میشه ...

لتروزول را استفاده نکردم.

دختر و پسرن.

اتفاقا من تو مطب ها خیلی دقت کردم اکثر کسانی که کلومیفن خوردند بچه شون پسر بود