بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو ماه پیش خریدم با یه سری قرص و دارو کلا شد ۲۰۰..
مشکل بارداری ندارم خریدم بزنم دوقلو شه🤷
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
این آمپول احتمال باردار شدن را بالا میبره منم استفاده میکرد ولی ماهی که باردار شدم این دارو کمیاب ش ...
منم دلم دوقلو میخواد... دکتر بهم ۵ تا کلوموفین داد ۵ تا لتروزول از شب سوم پریودی از هرکدوم یه دونه با هم... الان تموم شدن.. روز سیزده و چهاردهمم آمپول بزنم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من تنبلی دارم لتروزول و اینوفولیک هم میخورم این ماه کفتن باید امپول هم بزنی بچه ندارم دلم ...
ممنون عزیزم انشالله شما هم به خواسته ات برسی.... من یه دختر چهارساله دارم بعدی دلم دوقلو میخواد🥰 امیدوارم خدا صلاح بدونه بهم بده🙏