2777
2789
عنوان

لطفا هرکی میدونه جواب بده

120 بازدید | 10 پست

سلام خانما من این ماه اقدام داشتم چند روز بعد اقدام سرگیجه داشتم و سینه هام سفت شدن و درد داره بعد از ده روز ینی الان دوتا تخمدان هام و رحمم خیلی درد میکنه و دائم هرچیزی میخورم ترش میکنه معدم چند روز دیگه موعدمه میتونه علائم بارداری باشه یا دل خوش نکنم؟

به علائم اصلا دل خوش نکن تا بی بی چک نزدی معلوم نیست چون این علائم تو اقدام طبیعیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینک سینه هات درد بگیری علائم بارداریه باقیشو نمیدونم

مرسی عزیزم اینجا اگه بحث خواهرشوهر اینا باشه همه جواب میدن ولی سوال داشته باشی یه نفرهم به زور جوابتو میدی مرسی که جواب دادی

خب اینم نمیدونم کی بیبی چک بزنم

باید از موعدت بگذره هرچی بیشتر بگذره نتیجه قابل اعتماد تره میگن بهترین زمان بعد ۷ روز تاخیره ولی خودم روز موعدم زدم به زور مثبت شد البته خیلی کمرنگ به زور دیده میشد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مرسی عزیزم اینجا اگه بحث خواهرشوهر اینا باشه همه جواب میدن ولی سوال داشته باشی یه نفرهم به زور جوابت ...

خخخخ 

منم خیلی اطلاعات نداشتم تا همین حد می‌دونم 

چون یکی دونفر همین تازگی دیدم میگفتن سینه هام در میکردم و ی کم فکنم حالت شیر ریختن داشتن بعد تست گرفتن حامله بودن 

خودم تازه عروسم

باید از موعدت بگذره هرچی بیشتر بگذره نتیجه قابل اعتماد تره میگن بهترین زمان بعد ۷ روز تاخیره ولی خود ...

اها مرسی عزیزم حالا نمیدونم این دردای تخمدان عادیه موندم برم دکتر یا نرم