2777
2789
عنوان

میشه تاپیک منم جواب بدین

108 بازدید | 13 پست

نامزدم یعنی عقد نکردم ده روز پیس یه مشکلی پیس اومد که ی پیجی حرفایی زد شک کردم نامزدم یا پیج فیک خودشه یا دختره که باهاش دوسته منم بحث کردم قهر کردمروز اول و دوم زنگ زد دوتا بعد الان ۷ روزه ی زنگ هم نزده این یعنی خیانت کرده ؟ کسی داره پشتش گرمه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه7روز زنگ. نزده یعنی دعواتون شدید بوده نمیشه ملاک خیانت گذاشت باید دلیل بیشتر برای خیانت باشه

خب قضیه ای پیش اومد کفتم خیانت کرده حتما مه قهر کردم الان میگم از خداش یوده انگار

خب قضیه ای پیش اومد کفتم خیانت کرده حتما مه قهر کردم الان میگم از خداش یوده انگار

ااهان اخه گفتی پیج فیک خودش بوده گفتم شاید داره امتحانت میکنه موضوع سربستس اخه ادم چی بگه شاید منتظره تو ز بزنی