2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

4703 بازدید | 32 پست

سلام دوستان،،کسی مشکل منو داشته،،،منو راهنمایی کنه

من فروردین متوجه سنگ هفده میلی شدم،،یکبار اردیبهشت ویکبار خرداد سنگ شکن کردم که اصلا تاثیری نداشت،،کلیه راست هیدرونفز شده،،خرداد سونو دادم که یه سنگ هشت میل هم اضافه شده بود،،دکتر عمل tulبرام انجام داد ولوله دبل جی گذاشت سه هفته قبل،،امروز سونو دادم،،سنگام پودر نشده بود،،چهار تا سنگ 11,12,7,7,دارم هنوز،،که سه تاش داخل کلیه،یکیش داخل لگنچه،فقل سنگام نصف شدن ویکی هم انگار اضافه شده،،می خوام بدونم با دراوردن لوله،،سنگامم دفع میشن ؟؟یا بازم باید جراحی بشم؟کلیه راستمم دکتر سونو گفت جمع شده وخطرناکه وضعیتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا من از صبح یه درد وحشتناکی پهلوی راستم هست میپیچه میره سمت کمرم کمی ول میکنه باز دردش شروع میشه رفتم دکتر گفت سنگ کلیه داری باید صبح بری سونو انجام بدی🥺از صبح تا الانم دوبار آمپول مسکن زدم

آخرین بار دردش همراه با لرز بود 

به معنای واقهب مرگو جلو چشام میبینم موقع درد😣😣

عزیزم انشالله بیفتن سنگات. من درد سنگ کلیه کشیدم خیلی وحشتناکه

برای شما چطور سنگاتون دفع شد منم به احتمال زیاد سنگ دارم فردا باید سونو بدم ببینم چی میگه خیلی میترسم

دردش وحشتناکههههه

برای شما چطور سنگاتون دفع شد منم به احتمال زیاد سنگ دارم فردا باید سونو بدم ببینم چی میگه خیلی میترس ...

با درد زیاد. من خیلی طناب زدم تو خونه. ولی از بس بالا میاوردم نمیتونستم آب و مایعات بخورم

باید با دکتر مشورت کنی راجب این اگر دکتز نه تو شاعتایی که نی نی سایت شلوغه بذار مثل شب ساعت ۱۰ اینا ...

دکترم اصلا خوب نیستش،،اشتباه کردم ایشونو انتخاب کردم،،امروز رفتم پیشش،،میگه دوباره باید سنگ شکن کنی،،دبل جی درنمیارم تا بعدسنگ شکن،،حتی یه دارو نداد برای وصعیت کلیه ام