2777
2789
خسته شدم از پارکها دم خونمون برم یه پارک دیگه خشکم نباشه اب باشه اونجا مرسی دوستای خوبم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت کن یه جایی هست ما خیلی وقت پیش رفتیم نمیدونم کنگان بود لنگان بود ؟! آبشار و رودخونه داره روستا هم کنارش هست فوق العاده است با بچه سخته پیاده روی داره .
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
شرق تهران لویزان و شیان خوبه جاهای خوبی داره . چیتگر هم خوبه آب داره . جاجرود که خشک شده . سرخ حصار هم آب نداره .
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
نهج البلاغه آب داره ولی اصلا تو دید یا دسترس نیست آب و آتش که آبشو فقط دم غروب یه یه رب بیست دقیقه باز می کنن و تموم برو دریاچه مخصوصا شمال دریاچه که ساحل ماسه ای زدن واقعا آرامش داره ولی روزای تعطیل اصلا آرامشی نداره بس که شلوغه