2777
2789

مثلا بچه خیلی خیلی لجبازه منو میزنه مثلا یهو دارم حرف میزنم با کتاب میزنه تو صورتم، بعد منم کتابو زدم رو پاش، شوهرم بمن گفت چرا اینطور میکنی؟حتی به بچه یه تذکر کوچیک نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ما هم داداش جیغ می‌کشه بابام منو دعوا می‌کنه😐😐💔😂😂

البته تو خونه ی ماهم همینه 

ولی برای اینکه اسم هامونو قاطی میکنن🤣🤣🤣

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

تو خونه ماعم همینه بگی ساعت چهار صبح انقد بلند حرف نزنید که خوابم نپرع سردرد نگیرم 

باهات دعوا میکنن که چرا انقد خوابت سبکه و ما اسیر تو نیستیم و چقد پرویی 

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

این ک خوبه 

ما ها ک دعوامون بشه با کسی مامانم طرفدار طرف مقابله...!

خواهرم دعواش شده بود ت مدرسه رفته بود طرف اونو میگرفت ب خواهرم جلو اونا میگفت مقصر تویی....!:/

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

رفتارت که با بچه بد بود اینطوری تربیت نمیکنن باید دست بچه و بگیر و علت اون کارش و بپرسی ن برگردی اونم بزنی 

در مورد شوهرت این گارد دفاعیه در مقابل خطای خودشون داد میکشن که اره تو بدی من خوبم 

یا شوهرم به مشتری های زنش، تو واتساپ پیام میده ساعت ۳صبح جوک میفرسته حرف که میزنم میشم آدم بده، داد ...

چه معنی میده ۳ صبح جوک بفرسته اینجا حق با شماست 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

عزیزم برخوردت با بچه درست نیست لج و لجبازی با بچه اخرش تباهیه 

تا اینجای که توضیحاتتو خوندم شوهرت روت حساب نمیکنه و بچه میبینتت و شاید بخاطر رفتارهای بچگانه ات به خودش اجازه میده اینطور  باهات رفتار کنه 

یکم رو خودت کار کن همسر و بچه ات هم خود به خود درست میشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وا خب اون  بچه اس ! عقل تو با بچه یکی میکنی شما  فکر کردم نوجوون تاپیک زده

میدونم بچه اس، اما واقعا یه تذکر باید میداد یه جدیتی چیزی، همش به بچه پر وبال بدی که نمیشه،همینجوری همه رو میزنه 

جالب اینکه تو خونه ما تو دعوا ها یکی آسیب دیده یکی آسیب زده یکی دیگه رو دعوا میکنن 

مثلا مامانم با خواهرشوهراش دعواش میشه 

اونا یچیزی میگن مامانمم یچیزی میگه 

آخر شب مامانم منو دعوا می‌کنه که چرا بابات ده سال پیش به من اینو گفت که حالا خواهرش به من اینو میگه 🤣

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜