2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته 6 بارداری

673 بازدید | 33 پست

سلام. من امروز 5 هفته و 4 روز از با داریم میگذره. ظهر تا حالا لک بینی داشتم اولش لک‌ها به صورت قهوه ای تیره بودن و بعدش به صورت روشن و خیلی کم داخل ترشحات. لطفاً راهنمایی کنید کسی مثل من بوده؟ خیییلی نگرانم لطفا کمک کنید. 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد . 

الان یکی همین تاپیکو زد ۷ هفته بود 

داشتم نظر میدادم براش🧐

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مث تو بودم شیاف خریدم سرخود گذاشتم قط شد سنگینم بلند نکن هفته ۹ معلوم شد ک هماتوم دارم و خون از اون بوده احتمالا توام اینطوری اصلا نترس الانم دارو میخورم و شیاف ک رفع بشه مطمئن باش نی نی سالمه منم استرس تورو داشتم مردم تا سونی قلب برم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
چرااکثر بارداریااینجوری شده .منم خیلی استرس دارم 

باور کن دکتر ک رفتم ب همه میگفت هماتوم داری استراحت کن توالت فرنگی بخر من خریدم ولی خیلی بده مامانم میگه ما از این مشکلات نداشتیم من از حالا کلی اذیت میشم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
عزیزم شیاف پروژسترون ۴۰۰ بخر هر ۲۴ ساعت یکی بدار اگه ۲۰۰ پیدا کردی هر ۱۲ ساعت بذار. 

سلام عزیزم. بدون نسخه میدن؟ 

حتما با دکتر درجریان بزاراحتمالا هماتوم داری 

منم هفته یازده قشنگ خون ریزی داشتم مثل روزای اولی که پریود میشی 

بعد سونو گفتن هماتومت دفع شده 

نگران نباش ولی حتما دکتر برو شیاف وامپول پروژسترون میدم بهت 

اگه امشب نمیتونی بادکترت در ارتباط باشی 

خودت از داروخانه حتما شیاف بگیر و استفاده کن هیچ ضرری نداره من خودم باردارم از اول بارداری تا الان که 33هفتم هرشب دارم استفاده میکنم و هفته آیی یکی آمپول پروژسترون میزنم البته بگم دوقلو باردارم استفاده آمپول وشیاف هردو به خاطر دوقلویی 

ولی شما با شیاف کارت راه میوفته 

دو هفته استراحت کن چیز سنگین بلند نکن شیاف استفاده کن تا جای بچه سفت بشه 

خیلی حرف زدم ببخشید 

اینم بگم که استرس اصلا نداشته باش این الکرسی بخون وبسپاربخدا استرس خودش از اون خونریزی بدتره 

انشالله نی نی تو سالم بغل کنی❤️

حتما با دکتر درجریان بزاراحتمالا هماتوم داری  منم هفته یازده قشنگ خون ریزی داشتم مثل روزای اول ...

ممنون عزیزم. خدا خیرتون بده 

باور کن دکتر ک رفتم ب همه میگفت هماتوم داری استراحت کن توالت فرنگی بخر من خریدم ولی خیلی بده مامانم ...

عزیزم بیشتر به خاطر قرص های باروری هست که میخوریم 

والبته این که هکاتوم چیز خیلی خطرناکی نیست بعضی ها تو بارداری دفع میکنن بعضی ها نه تا زایمان دفع نمیکنن 

ولی هیچ کاری به جنین نداره خداروشکر