2777
2789
عنوان

بهش پی بدم؟

104 بازدید | 8 پست

بچه ها 3 ساله رو یکی کراشم😅از فامیل های دور مادریم و هم پدریمه

ناموصا نخندینا😂

هی میخوام بهش پیام بدم  ولی نمیشه غرورم نمیذاره

با هر خبری درباره اون که یه عده میخوان بچسبوننش به یه دختر دلم میخواد نباشه حرصم میگیره

بهش بگم؟به نظرش بچه به نظر نمیام؟🥲

نگم؟یا بذارم‌بعد درسم برسم

شاید کلا درست نباشه بهش بگم من کجا اون کجا

یا شایدم حسم زود گذر باشه راهنماییم کنید تورو خدا فراموشش میکنم؟

اونایی تایپیک های قبل تر بودن میدونن کیو میگم😂😂

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو بابا پشیمون میشی، چندسالته؟ 

17 سالمه خیلی بده نه ؟

هوم پشیمونی که یه عمر باید ازش فرار کنم😐💔

چیکار کنم ؟

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
اگر خانمی نه پیام نده اگر اونم میخواستت خودش سمتت میومد

راست میگی ها :)

شما باشین چیکار میکنین راهی هست ؟

17 سالمه خیلی بده نه ؟  هوم پشیمونی که یه عمر باید ازش فرار کنم😐💔 چیکار کنم ؟

این حسا طبیعیه تو این سن، بهترین کار اینه که حستون رو داشته باشین ولی نه به کسی بگین نه به روی خودتون بیارین، من رو یکی 4 سال کراش بودم به یه بنده خدایی محض دردودل گفتم اونم گذاشته بود کف دست طرف، الان با اینکه طرف زن گرفته ولی هروقت میبینمش دلم میخواد زمین دهن وا کنه من برم توش، بااینکه خودم بهش نگفته بود

این حسا طبیعیه تو این سن، بهترین کار اینه که حستون رو داشته باشین ولی نه به کسی بگین نه به روی خودتو ...

چه بد🥺 حتما

مرسی از راهنمایی خوشگلت عزیزم موفق باشی❤