2777
2789
عنوان

احتمال خطا در آنومالی اسکن

2127 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۱۸هفته ۴روز رفتم آنومالی اسکن پاهای بچه انگار خم کرده بود یعنی قشنگ پاش باز نبود که لای پاش مشخص بشه دکتر گفت احتمال زیاد دختر تو سونو نوشت دختر بعد گفت هفته دیگه برا اینکه هم من هم تو مطمئن بشیم که چیه بیا باز به نظرتون درست گفته دختره

هجده هفته و چهار روز معلوم نشده؟واسه من هفده هفته گفت

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میگه معلوم نبوده دیگه پس ممکنه درست نگفته باشه معمولا وقتی معلوم نیست میگن دختره چون‌ پسرا معمولا کاملا مشخصه من میرفتم سونو تا میذاشت روی شکمم میگفت میدونی که پسره میگفتم اره😂😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب میگن پسر خیلی سریع تشخیص داده میشه جنسیتش صددرصد که نه اما تاحالا خیلیارو دیدم گفته مثلا پای بچه جفته یا مشخص نیست احتمال داره دختر باشه و بعدن که رفته سونو گفتن دختره، ولی خب همه هم دختر نیست یه نفرم بود گفتن پاش جفته مشخص نیست احتمالا دختره ولی پسر بود

خودش میگه معلوم نبوده دیگه پس ممکنه درست نگفته باشه معمولا وقتی معلوم نیست میگن دختره چون‌ پسرا معمو ...

چمیدونم یعنی امکان پسر بودنش هست پاهاش خم بود من سر دخترم سونو کرده بود قشنگ پاش باز بود مشخص بود این ولی پاش خم بود چمیدونم

خب میگن پسر خیلی سریع تشخیص داده میشه جنسیتش صددرصد که نه اما تاحالا خیلیارو دیدم گفته مثلا پای بچه ...

همون پسرم باید پاش باز باشه مشخص شه دیگه من ۱7هفته رفتم پشت کرده بود ۱۸هفته هم رفتم پاهاشو قشنگ باز نمیکرد فوضول بچه

معمولا 16 هفته به بعد دیگه جنسیتو قطعی میگن. 

چطور گفته برو هفته آینده بیا؟! 🤔🤔🤔

اگر نتونه جنسیتو ببینه باید بری یه ربع بیس دقه قدم بزنی یه نوشیدنی شیرین بخوری، دوباره بری ببینه. نه اینکه هفته آینده بری. 

معمولا 16 هفته به بعد دیگه جنسیتو قطعی میگن.  چطور گفته برو هفته آینده بیا؟! 🤔🤔🤔 اگر نتونه ...

سونو آنومالی اسکن ۲بار رفتم سونو باز آخر سر گفت به احتمال زیاد دختر باز برا مطمئن شدن هفته بعد بیا این بچه من اصلا فوضوله خودشو قشنگ نشون نمیده😂