2777
2789
عنوان

پسردارا بیاید

239 بازدید | 29 پست

پسرای شمام شیطونن؟

۴ سالشه فرستادمش مهد توی مهدهم شاکی شدن که اصلا حرف گوش نمیده. بسیار پسر مودبیه ولی فوق العاده شیطون و پر حرفه

بیرونم که میبریمش کلافه مون میکنه

بنظرتون کی عاقل و آروم میشن؟

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

یادمه یه بار از مهد اخراجش کردن😐😂پیش دبستانی ام بود دفترای بچه ها رو خطی خطی میکرد پاره میکرد 😐اما الان بیش از حد آروم و ساکته

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره مدرسه بهتر میشه نهایتا پسر با شیطنت قشنگه من پا به پاش شیطونی میکنم قبل مهمونی از صبح میبرمش پارک و بیرون دیگه شب آرومه و اینکه تا میتونی باهاش حرف بزن بذار قشنگ خودش رو خالی کنه بذار حرفهاش رو پیشت بزنه پسر من ۱۰ سالشه تمام حرفهاش پیش منه حتی کار غلطی میکنه سریع میاد میگه با اینکه میدونه ممکنه تنبیه بشه 

بابا نگران نباش هنوز تو فامیل ما بچه قرار بره کلاس اول اونقدر شلوغ  نرمال بچه 4ساله شلوغ باشه

آخه هرچی میگذره شدتش بیشتر میشه نمیدونم تا کجا میخواد پیش بره

وای بچه منم خیلی شیطونه و حرف گوش نمیده، تازگی‌ها خیلی آزار میده 

3 سالشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بره مدرسه بهتر میشه نهایتا پسر با شیطنت قشنگه من پا به پاش شیطونی میکنم قبل مهمونی از صبح میبرمش پار ...

پسر منم خیلی باهام راحته همه چیو میگه

اما ماشالله از صبح بلند میشه هرچی ب شب میره انگار انرزیش بیشتر میشه . فقط وقتی خوابه آرومه. 

بچه هایی که بچگی شیطونن وقتی بزرگ میشن خیلی عاقل و فهمیده و ساکتن. البته اینو شنیدم منتظرم پسر شیطون ...

اگه به دایی و عموش بره که نه

هنوزم با اینکه بچه دارن شیطونن