یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بره مدرسه بهتر میشه نهایتا پسر با شیطنت قشنگه من پا به پاش شیطونی میکنم قبل مهمونی از صبح میبرمش پارک و بیرون دیگه شب آرومه و اینکه تا میتونی باهاش حرف بزن بذار قشنگ خودش رو خالی کنه بذار حرفهاش رو پیشت بزنه پسر من ۱۰ سالشه تمام حرفهاش پیش منه حتی کار غلطی میکنه سریع میاد میگه با اینکه میدونه ممکنه تنبیه بشه
بچه هایی که بچگی شیطونن وقتی بزرگ میشن خیلی عاقل و فهمیده و ساکتن. البته اینو شنیدم منتظرم پسر شیطونم بزرگ بشه ببینم واقعا همینجوریه؟ والا هرچی صبر میکنم به اون مراحل عقلی نمیرسه🤭
وای بچه منم خیلی شیطونه و حرف گوش نمیده، تازگیها خیلی آزار میده
3 سالشه
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی