2777
2789
عنوان

دعوای برادر شوهرم با جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا استارتر دروغ میگه عمه من میخواست لوله هاشو ببنده گفتن باید حتما ۴ نمدونم یا ۵ تا فرزند داسته با ...

سقط هم مجاز نیس،غیرقانونی میشه دیگه،این حالا تخیلی گفته به کنار،اما امکانش هست

چقدر همجنس خودتونو تحقیر میکنید اولا داستان تخیلیه بعدم یک زن بعد سقط حساس ترین روحیه رو داره حالا ی ...

پنج شنبه هیچ مطبی باز نیست که منشی زنگ بزنه این تایپک تخیلیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اکه ببندن لوله های زن و مردو دیگه نمیشه بازش کنن؟؟؟

میگه رفتم دکتر خیلی پول خواست ولی گفت تضمین نمیکنم سال ۷۵اینابود فک کنم

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹
پنج شنبه هیچ مطبی باز نیست که منشی زنگ بزنه این تایپک تخیلیه

گفتم ک تخیلیه اما این حجم از دفاع کردن از مردی ک دست بزن داره هم عجیبه بعدشم تا تو زندگی کسی نباشی نمیفهمی خوشبخته یا نه 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
مرسی خدا از زبونتون بشنوه 

تو همسایگی ما یه خانم وآقای

ده سال بچه دار نمیشدن

با هزار دارو ودرمان بچه اول دنیا اومد

حالا بچه اول یک وسال ونیم هس

دوباره خانم باردار هس

این دفعه دیگه خودش نخواسته باردار شده

[QUOTE=245625328]تو همسایگی ما یه خانم وآقای ده سال بچه دار نمیشدن با هزار دارو ودرمان بچه اول دنیا اومد حالا بچه ...[/QUOTEخدا حفظشون کنه من یکی هم ۱۱ساله بچه ندارم یبار سقط کردم دیگه نشد که نشد

ترو خدا برای سلامتی  تو دلیم  صلوات بفرستید، مهربونایی نی نی سایت    دعام کنید 😘🙏🏻 🌹❤
خدا بزرگه  انشا الله که مادر میشی فقط اگه مادر شدی منو یادت نره برام خیلی خیلی دعا کن

مرسی از دعای که برام کردی یدنیا ممنونم انشاالله  به مراد دلت برسی وهرچه از خدا بخوای خدا بهت عطاکنه  

ترو خدا برای سلامتی  تو دلیم  صلوات بفرستید، مهربونایی نی نی سایت    دعام کنید 😘🙏🏻 🌹❤