بچه هاا جاریم تازه بچش سقط شد چن روزی میگذره از سقطش برادر شوهرمم هیچی کم نذاشته براش از بابت همه چی ساپورته یکی از دوستاش بهش گفته برو لوله هاتو ببند بچه میخای چیکار به شوهرتم نگو رفته وقت گرفته از دکتر دیروز عصری بهش زنگ زدن همسرش جواب داده فهمیده انقدر کتکش زده که جاریم میگفت برادر شوهرم(همسزش) اصلا یه کسی دیگه ای شده بود از عصبانیت و از ترسش اومده بود خونه ما جای دستش رو بدن جاریم مونده بود جاریمم فوق العاده زندگی خوبی داره میگه میخوام طلاق بگیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر همجنس خودتونو تحقیر میکنید اولا داستان تخیلیه بعدم یک زن بعد سقط حساس ترین روحیه رو داره حالا ی ...
پنج شنبه هیچ مطبی باز نیست که منشی زنگ بزنه این تایپک تخیلیه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
[QUOTE=245625328]تو همسایگی ما یه خانم وآقای ده سال بچه دار نمیشدن با هزار دارو ودرمان بچه اول دنیا اومد حالا بچه ...[/QUOTEخدا حفظشون کنه من یکی هم ۱۱ساله بچه ندارم یبار سقط کردم دیگه نشد که نشد
ترو خدا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید، مهربونایی نی نی سایت دعام کنید 😘🙏🏻 🌹❤