2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم خیلی سعی میکنم که انرژی بگیرم از همه چی بعضی وقتا سخته ولی بعضی وقتام خیلی خوب و جذابه😍

درسته راست میگی .به چیزای که تو لحظه داری فک کن هر چند ناچیز .من عاشق برف زمستانی .بارون پاییزی .بههار هوای اردیبهشت .تابستون وکولر وهندونه 😇😂😂میفهمی که من شکمو هستم .....😉

آره خیلی حیف که تازه خریدم همه چی و الا دوباره یه سر میرفتم سراغ این سایتای خرید😍🥰

سلام .دوست عزیز یک تجربه از سایت دارم فک کنم داشته باشی مخصوصا سایز یا رنگ .اگه تونستی از خود فروشگاهشون خرید کن قیمتش کمتره ...اختلاف زیادی داره تو قیمت .حالا هر طور که مایل هستید😘🤗

درسته راست میگی .به چیزای که تو لحظه داری فک کن هر چند ناچیز .من عاشق برف زمستانی .بارون پاییزی .بهه ...

میدونی خیلی دلم میخواد اروم اروم حسشون کنم. تو دوره ی افسردگی خیلی شدیدم دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم و خب خداروشکر دارم بهتر میشم.

خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم ادمی مثل شما هست که از لحظه لحظه ش لذت میبره😍

میدونی خیلی دلم میخواد اروم اروم حسشون کنم. تو دوره ی افسردگی خیلی شدیدم دارم باهاش دست و پنجه نرم م ...

.ببین میتونی این دوره رو پشت سر بگذری من ۲سال بودم .از حمام استفاده کن .آهنگ ملایم شاد از ادکلن لایت و......هوای آزاد آدمای منفی روحذف .سوگواری نرو .هر وقت دلت خواست گریه کن .مهربونی کن .سعی کن تنها نمونی ......از گل تو خونه استفاده کن .به هنری که ارومت می‌کنه انجام بده .....ورزش هوای آزاد .برات بهترین آرزو میکنم .نسبت بهت الان حس همزاد پنداری دارم

.ببین میتونی این دوره رو پشت سر بگذری من ۲سال بودم .از حمام استفاده کن .آهنگ ملایم شاد از ادکلن لایت ...

چقدر خوب بود حتما انجامشون میدم

حمام خیلی ارومم میکنه و حس آرامش میده بهم آب

یکم پیاده روی میکنم 

مشاوره میرم

با دوستام وقت میگذرونم 

امیدوارم زودتر بتونم با خودم کنار بیام ، مرسی از راهنماییات مهربون♥

از هر کاری که انجام میدم انرژی میگیرم چه کار خونه باشه و چه کار بیرون فرقی نداره ولی اگر یه روز کار نکنم کسل هستم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پیام واریزی از طرف بانک😍😍😍😂😂😂

حق پلاس

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.