2777
2789
عنوان

فروش مو بدوین

543 بازدید | 10 پست

من موهام تا باسنمه به نظرتون بفروشمش یه بنده خدایی بهم گفت تا ده تومن ازت میخرم یعنی بفروشم برم یه گوشی خوب بگیرم یا نه موهام حیفه شیش ماه پیشم کراتین کردم خودم دلم نمیاد و گوشی منو وسوسه می‌کنه پنج ساله موهام و کوتاه نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟ همسرت نظرش چیه؟ اگه وضع مالیتون خوبه نفروش حیفه  راستی مدل گوشیت چیه اینی که دستت ...

21 هنوز چیزی بهش نگفتم از دیشب به ذهنم رسید مدل گوشیم نوکیا مثل جدیده گفتم اینو بفروشم اون پولم بزارم روش یه آیفون بگیرم

21 هنوز چیزی بهش نگفتم از دیشب به ذهنم رسید مدل گوشیم نوکیا مثل جدیده گفتم اینو بفروشم اون پولم بزار ...

موهاتو نفروش ب خاطرگوشی حیفه خداییش

مخصوصا اگه سالم هستن

من از بچگی در ارزوی موی بلند بودم بعدشم از یه سنی ب بعد موها آنچنان رشدی ندارن 

من اگه موهام بلند بود نمیفروختم هیچوقت 

چون خیلی زیبایی داره موی بلند

موهاتو نفروش ب خاطرگوشی حیفه خداییش مخصوصا اگه سالم هستن من از بچگی در ارزوی موی بلند بودم بعدشم ا ...

آخه دلم آیفون میخاد خونه سازی داریم نمیتونم بخرم⁦☹️⁩

آخه دلم آیفون میخاد خونه سازی داریم نمیتونم بخرم⁦☹️⁩

الان ۲۱ سالته 

طاقت میاری با موی کوتاه

فک کن ۶ سال دیگه باید صبر کنی تا بلند شن 

ینی از ۲۱ سالگیت تا ۲۷

از طرفی از ۲۰ ببعد ادم خیلی دوس داره زیبا باشه

اسی اگه تهرانی میتونی آدرس اون خانم که موتو میخواست بخره بدی 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl