2777
2789

دارویی چیزی نداد دکترش؟

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی زودتر خوب شه صلوات 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
فقط ویتامین داده و قطره اسهابی یخچالی 

واسه اسهالش یوموگی مپسول بخر بده

پودر کپسولو بریز داخل ی قاشق ماست بده مول اب رو انش

روزی یدونه

برای دلپیجه دایمیکتون بده عالیه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

باید دورش بگذره اگه حالت تهوعش زیاده دوغ سرد بده جرعه جرعه بخوره بهتر میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
واسه اسهالش یوموگی مپسول بخر بده پودر کپسولو بریز داخل ی قاشق ماست بده مول اب رو انش روزی یدونه ب ...

امتحان میکنم امروز ممنون این داروی اسهالی تو داروخونس یا گیاهی

ممنونم خانمی دعا کنین زودتر به غذا بیاد بچم سه کیلو کم کرده اب شده دارم دیونه میشم خودمم مریص شدم از ...

الهی بمیرم 

نزر میکنم زودی خوب شه 

به غذا اومد حتما تاپیک بزن بگو منم منشن کن نزرم ادا کنم 

این کاربر فوت شده ...😢
من بچم اونجوری بود شدید بهش ابلیمو و نمک قاطی کردم بعد ۴روز بلافاصله بعد خوردنش اسهالش قطع شد یکی به ...

چه مقذار؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓